vrijdag 1 februari 2013

PIF :)

Joepie! Gisteren ontving ik een Fay It Forward cadeautje van Tante Jannie. Ik had dit nog niet zo snel verwacht en dus was de verrassing groot :)).
En wat had tante Jannie haar best gedaan!! De mooi versierde envelop bevatte een schattig stempeltje van een bolletje garen en een haaknaald (zeer toepasselijk!), heel toffe kaartjes met zelfportretjes erop en allerhande leuke detailtjes. Onder andere een heel mooi cadeaulabeltje en een lief briefje. Heel fel bedankt!!


En het concept heet niet voor niks Pay it Forward. Dus: heb jij ook zin om een klein cadeautje van mij in je brievenbus te vinden? Ergens tussen nu en april bijvoorbeeld? Laat dan snel een berichtje achter! Ben je bij de eerste 5 dan mag je je adres naar me doormailen (badfan_inge@yahoo.co.uk) en dan komt er binnenkort iets naar je toe :) Spannend!!

Fijne dag! 't Is weer bijna weekend! :)

13 opmerkingen:

 1. Jaaaah, dat lijkt me super! :) ik heb ook een pif gedaan via instagram, ben nog aan het nadenken wat ik ga maken... leuk leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Wat heeft ze er een mooi pakketje van gemaakt! Als ik no bij de 5 zit, doe ik graag mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsjeblieft! Wat fijn dat hij goed is toegekomen! En geniet vooral ook heel erg van het maken van de 5 cadeautjes voor de dames hier boven. Dat heb ik ook gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook te laat... wel jammer maar toch van harte PROFICIAT aan de winnaars!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. spijtig ... te laat... hopelijk volgende keer meer chance ;-)
  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echte verwennerij van tante Jannie, zo leuk, geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor, altijd weer een verrassing een \PIF het blijft leuk
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toeval, dit weekend heeft mij iemand volledig warm gemaakt voor het principe van PIF! Echt een mooi gebaar in deze maatschappij! Ik ben nu te laat voor je speciaal PIF verzoek, maar misschien start ik dit ook wel! Super initiatief!
  an
  aka: jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...