dinsdag 5 februari 2013

hoesjes


Hallo allemaal!

Ik kreeg de laatste dagen een paar verzoekjes om hoesjes te maken.
Hoesjes zoals in een gehaakt hoesje voor de gsm en een stoffen beschermhoes voor mijn mini ipad. Nummer 1 voor een dame die van blauw houdt en bij uitbreiding van kleur in het algemeen, nummer 2 voor een heer (zijnde het vriendje) die houdt van natuurlijk, sober en stijlvol.

Twee kleine werkjes voor tussendoor dus. Helaas maakte ik in beide gevallen het hoesje eerst te klein (nr 2) / te groot (nr 1), hetgeen me een hoop verspilde tijd en gevloek heeft opgeleverd. Zucht...

Gelukkig kwam uiteindelijk alles goed wat de formaten betreft en waren zowel dame als heer content met het eindresultaat. Missie volbracht dus!
Niettemin nota aan mezelf: volgende keer niet denken 'och, 't komt wel goed', om dan als alles af is te zien dat het toch niet goed kwam... (want het komt gewoon niet goed als ik in het begin al twijfels heb... ;))

8 opmerkingen:

 1. Zo'n 'mannelijke' i-pad-hoes interesseert me wel! Mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owww...zo balen is dat hé!...maar het is uiteindelijk goed gekomen...héél goed zelfs, beide prachtig geworden!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je doet dat even tussendoor. Bij mij zou het een heel project zijn. Geweldig hoor, die hoesjes zijn altijd zo in trek.

  groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eind goed al goed, ze zijn dan toch goed gelukt Inge en met de juiste maat uiteindelijk :). Maar om dit zomaar even tussendoor te doen....
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij eindigen tussendoordingen helaas ook meestal in veel frustratie en veel meer extra werk (omdat ik denk dat het snel snel ook wel goed zal komen). Fijn te lezen dat ik niet de enige ben! (maar je hebt ze wel heel mooi gemaakt zeg, vooral die groene, denk dat ik die eens in het mini ga proberen te kopieëren als telefoonhoesje voor vriendlief (heeft zn bestelling al enkele weken geleden gedaan...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn heel mooi... ik ben blij te lezen dat het bij u ook niet altijd lukt kwa maat van de eerste keer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Why vіsitoгs still use to read nеws
  ρаpers whеn in this tеchnological globe thе whole thіng іs ассesѕible on web?


  Mу webpаge; garden center coupons
  Also see my webpage: garden center jobs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...