vrijdag 22 februari 2013

over door het bos de bomen niet meer zien enzo

Hallo!

Het blijft behoorlijk rustig op mijn blogje de laatste dagen en ik vrees dat daar zo direct niet veel aan gaat veranderen. Het is namelijk zooooo druk de laatste tijd!

Ik heb de laatste dagen lange dagen gewerkt, voor het eerst les gegeven aan een grote aula studenten, presentaties gemaakt en geoefend, patronen getekend en 100x hertekend omdat ik nooit tevreden was, voorbereidingen getroffen voor een trip naar Texas die volgende week al begint (aaaahhh, tijd te kort!). En temidden van al die drukte heb ik het huishouden danig verwaarloosd. Overal staat afwas, liggen kleren, snippers stof en draadjes,... zucht :).

Vanavond komt het vriendje terug thuis van Noorwegen, dus tegen dan hoop ik hier terug een beetje orde gecreëerd te hebben. Mijn vriend is namelijk veruit de ordelijkste hier in huis. Ik ben de grote sloddervos, ik kan het niet laten, maar deze keer ga ik me niet laten kennen! Opruimen is de boodschap dus!

Tot het tijd is om op te ruimen, heb ik de keukenvloer ingenomen als teken- en knipvlak. Dat ziet er ongeveer zo uit. Wat ik aan het maken ben, kan ik nog niet meteen tonen, maar ik hoop dat het leuk wordt :). Ik word in elk geval al heerlijk vrolijk van dat frisse petit pan stofke!


Als over een week of twee de drukte hier weer wat door is, beloof ik weer wat meer te bloggen.
Tot dan!!!

x

15 opmerkingen:

 1. Sterkte met opruimen! ;) Ik ken dat gevoel...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als man eens een paar nachtjes niet thuis kwam zag ik daar ook niet naar, wanneer hij dan weer thuis ging zijn snel alles opruimen :-) dat is niet altijd dat je dan een sloddervos bent, maar als je creatief bezig bent is het even laten liggen vaak beter dan het weer te moeten opruimen om het de dag erna weer te gaan uitstallen :-) hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja! zo is het helemaal! ik ben NIET slordig, gewoon juist héél efficient ;) haha bedankt! :)

   Verwijderen
 3. Aan de tekeningen op de stof én het patroontje in papier te zien, gok ik erop dat je een 'sloddervosje' als knuffel aan het maken bent....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, neem je tijd... en opruimen, alleen als je daarna echt het verschil goed kunt zien hé, dan heb je er tenminste deugd van !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat stofje is inderdaad mooi en ik meen daar een vosje te zien. Fijn opgeruimd weekend:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh dat klinkt een beetje te druk! Sterkte met opruimen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet eruit als een toekomstig extra sloddervosje in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kop op Inge, even doorbijten, wat opruimen en binnen de kortste keren heb je weer meer ruimte en tijd om te knutselen.
  Ook wij hebben regelmatig tijdsgebrek en de laatste tijd vallen alle blogs een beetje stil merk ik, dus "no panic", we zien je wel weer verschijnen :)
  Groetjes, rita.
  En heel welkom ben je dan weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spannende dingen, maar zo te lezen ook drukke tijden. Succes met het opruimen, veel plezier met de verwelkoming van de wederhelft, en ook veel plezier voor je trip naar Texas! Tot later, kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als mijn vriend niet thuis is, dan lijkt hier ook net een bom ontploft. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. :) Slodder-vos, bos en bomen, klint goed!
  Herkenbaar, ik vind je stofjes ook geweldig. Spannend allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kan ik me voorstellen orde en naaien hoe graag ook gaan niet samen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. creatieve mensen hebben geen rommel ,ze hebben overal ideeen liggen...........
  een creatieve (zou typen rommelige) groet Paulien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...