vrijdag 20 juli 2012

beetje bandwerk

Ik maakte vandaag een paar dingetjes. Niks dat je nog niet gezien hebt, maar toch toon ik het graag :).

 

Ten eerste: een nieuw placematteke/boterhamzakske. In september ga ik namelijk met mijn vriend en ouders op reis naar Noorwegen en tijdens onze vorige reis is gebleken hoe handig zo'n placematteke is in allerlei picknick-situaties. Aangezien we nog niet alle vier over zo'n handing dingske beschikten, heb ik er nog ééntje bij gemaakt. Nu is onze uitrusting dus compleet :).


 
Ten tweede: een nieuw uiltje! Er heerst altijd een klein beetje vreugde in huis wanneer er weer een nieuw uiltje 'geboren' wordt. Dit exemplaar heet Mientje. Ze is een beetje verlegen op het eerste zicht, maar da's maar schijn. Ik kan het u garanderen ;).

Beide maaksels zijn geïnspireerd door dat prachtige petrolkleurige stofje dat bambiblauw afgelopen week afleverde. Ik heb zelf niks met blauw, maar o-o-oh hiervoor maak ik een uitzondering!


En nu WEEKEND!!!!

8 opmerkingen:

  1. Geweldig leuk en mooie kleuren zeg. De uil is zo mooi

    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ongelooflijk mooi ! Kan ik ergens een handleiding vinden voor zowel boterhamzakje, als uiltje?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci voor de complimenten! de boterhamzakjes komen van hier http://madamezsazsa.blogspot.be/2008/05/placematboterhamzakske.html en van de uil staat in een van mijn eerste berichten een foto van de patroondelen. Een echte handleiding heb ik (nog) niet, helaas...

      Verwijderen
  3. Ahaa, ik ging dezelfde vraag stellen. Wij gaan in augustus met onze grote kids een paar dagen kamperen naar Normandië (let's hope and pray for sunshine!) en ik was van plan om ook een paar placematjes te maken. Thanks voor de link! Je uiltje vind ik weer echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke spulletjes!!! Grote fan van de uil :-)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke spullen zeg. Dat uiltje ziet er zooo lief uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, en hier nog zo'n superfan van je uilen. Moet ik binnenkort toch eens zelf proberen. Deze heeft in ieder geval prachtige kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Inge, ik volg je blog al een hele tijd, en je maakt echt superleuke dingetjes! De uiltjes zijn daar weer een mooi voorbeeld van! Knap!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...