vrijdag 27 juli 2012

nog één swapje!

Ik schreef een tijdje geleden dat kandidaat-swappers zich mochten aanmelden. Daar kwamen verschillende leuke reacties op. Zo ook van Charlotte.
Ze beschreef zichzelf als iemand die graag in de natuur zit en die graag bruin/groen/oranje ziet. Dat interpreteerde ik vrij als iemand met ne smaak die wat op die van mij lijkt en dus maakte ik voor haar een tasje in 'mijn' kleuren :). Zeer fijne opdracht!


De foto's zijn wat futloos van kleur (bruin fotograferen blijkt al bijna even lastig als paars :s), maar ik was zelf wel tevreden met het resultaat (lees: ik kon er een beetje moeilijk afstand van doen ;)). Binnenin het tasje stak ik nog een klein gehaakt uiltje.

Ondertussen heb ik vernomen dat mijn pakje is aangekomen en in de smaak valt, woehiee :). Nu in spanning wachten op onze postbode...

8 opmerkingen:

 1. amai das chique.. heel schoon gemaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, als ge nog een swappartner zoekt, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't zal wel zijn da zoiets in de smaak valt! ik vind over 't algemeen die tassen allemaal echt heel schoon, maar van de dees kan ik bijna niet geloven dat die zelfgemaakt is, ik verdenk u er stiekem van om gewoon voering in een bestaande tas te hebben gekleefd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, amai, boenk (= ik viel van mijn stoel), wat een geweldige dingen maak jij toch, en keer op keer opnieuw! ben ik best jaloers op :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...