dinsdag 3 juli 2012

de laatste dagen in de USA...

o-o-oh wat is het al lang stil op mijn blogje... ik ben nog steeds op reis (de laatste dagen gaan in...snif snif), heb er net een super tijd in Yellowstone opzitten én kan jullie met vreugde meedelen dat ik in mijn opzet geslaagd ben: ik heb beren gezien! Wel 17!! woehoee :)

Even ter herinnering: in dit berichtje vertelde ik jullie dat ik niet terug naar huis zou komen voor ik een grizzlybeer op foto had. Ik maakte zelfs speciaal een nieuw hoesje voor de verrekijker om de beren goed (en in stijl) te kunnen spotten. Bij deze het bewijs dat ik in mijn opzet geslaagd ben. Ik kan dus over twee dagen weer terug naar huis komen ;). 

Tot gauw!!

7 opmerkingen:

 1. Ieeee, wat eng! Op veilige afstand zijn ze zooo mooi maar zo te zien was je nog wel redelijk dichtbij? Ik geloof wel dat je een geweldige tijd hebt gehad!

  Goeie reis terug naar huis!

  Groetjes,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind hem ook wel eng dichtbij, en hij kijkt je nog aan ook. (nu ben ik uberhaupt geen held met voor dieren dan ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat het er bijna op zit. De herinneringen blijven gelukkig. Wat spannend om zo dicht bij een beer te zijn. Dat lijkt me best wel eng hoor. Alvast een goede terugreis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow... Indrukwekkend! Bruintje de Beer van zó dichtbij... :-) Goeie reis nog even!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een reis om nog laaaaaaaaaang van na te genieten!!! Neem het er nog van die laatste daagjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh gaaf!! wij zijn er een jaar of 8 ook geweest, maar geen beer gezien. Is het niet prachtig daar?!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...