donderdag 3 mei 2012

mmmmm

Iemand zin in een cupcakeje? :)


Zoals je kan zien, vind ik het superleuk om cupcakejes te haken. Het is een relatief snel klaar projectje, niet te moeilijk (je moet er dus niet hard bij nadenken ;), maar het resultaat is altijd zo schattig. Een ideaal klein cadeautje, vind ik.


Bovendien kan je, als je de 'hoedjes' niet vastnaait, de cupcakjes geruiken als klein doosje. Ik berg er mijn oorbellen in op, maar je kunt er evengoed andere kleine prullen in bewaren (tandjes, kraaltjes,...).Dussss, moest iemand op deze donderdag niet weten wat te doen: Haak eens een cupcake :) Een leuke handleiding vind je hier!

Heel fijne dag!

11 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig! Zal eens op zoek moeten gaan naar informatie. Suggestie welk boekje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Maar waar vinden we de patroontjes....??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. potdekke ja, gewoon vergeten de link erbij te zetten! excuses! is bij deze opgelost :)

   Verwijderen
 3. Inge ,maak je ze ook op bestelling ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. é voila waar blogland allemaal niet goed voor is... na de gehaakte kadootjes voor de zus was ik al een tijdje op zoek wat ik ging maken voor de kleine dame in de opvang... ik had een patroontje gevonden van een klein konijntje maar dit... dit wordt het en ik kan er een klein zakje snoep of rozijntjes in verstoppen... ZALIG bedankt voor de tip! De kleine dame verjaard in oktober maar ik begin er binnenkort aan, dus hou mijn blogje maar in de gaten dan verwijs ik met plezier naar hier!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tof! :) als je een stukje karton overtrekt met bvb wat stof hebben de cakejes een stevig bodempje. zo blijven ze beter staan én zijn ze nog beter om een cadeautje in te steken. benieuwd wat jij ervan gaat maken :D

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de tip! Ik was idd al aan het zien wat er bij jou 'inlag'...

   Verwijderen
 5. hallo ik weet is wel al een oude topic maar ik zou dit ook graag willen proberen maar ik vindt de link er niet van alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...