dinsdag 1 mei 2012

Give-away winnaar voorbereidingen...

Dag allemaal!

Supersupersupersuperhard bedankt voor al de leuke berichtjes in reactie op mijn eerste give-away! Zoveel reacties had ik echt niet verwacht. Vandaag wordt zoals beloofd de winnaar van het paarse tasje getrokken.
Alles is in gereedheid gebracht... Ik moet alleen nog wachten op mijn onschuldige hand (zijnde het vriendje) die besloot om vandaag overuren te gaan kloppen..

Om het wachten draaglijker te maken (ahum ;), hier al vast een overzicht van mijn voorbereidingen.


Jullie namen werden zorgvuldig gekopieerd, afgedrukt, geplooid en in mijn favoriete uilenkommetje uit de hema gedeponeerd...
Er werd een T-shirt geflockt voor mijn onschuldige hand omdat die toch ook iets verdient ter compensatie voor zijn te leveren arbeid ;)


 
En er werd een nieuw tasje gefabriceerd dat de leegte moet opvullen wanneer het paarse exemplaatje straks de deur uitvliegt!


Tot straks voor de trekking. Geniet intussen van het zonnetje!

6 opmerkingen:

 1. En ik maar slijmen bij Inge, terwijl ik het duidelijk bij het vriendje had moeten doen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kan ik nog meedoen ??? zou deze mooie tas ook wel graag willen winnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi
  Ik zag op de blog van mamarina dat ze het leuke paarse tasje gewonnen heeft. Maar ik zag ook nog een ander zinneke: voor handleiding kan je bij Inge terecht. Ik heb al effkes zitten zoeken, want ik vind het echt een schitterend (streling voor het oog) tasje.
  Ik kijk er misschien over... ik zou heel graag de handleiding hebben.
  Groeten
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Maren,

   je vindt het 'patroon' onder het bericht tasjesdag. Een echte handleiding is het wel niet (maar het tasje is dan ook zeer simpel eens je de verschillende stukken stof hebt). moest je wel een handleiding willen, kan ik die altijd wel eens doormailen (heb er een pdfje van).
   groetjes!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...