zondag 30 maart 2014

Zomerse opbergmandjes

Een vriendin van het vriendje gaat binnenkort bevallen. Ze heeft al een heel leuk kinderkamertje, alleen ontbraken er nog mandjes om het kastje onder het verzorgkussen op te vullen/fleuren. Tijd voor Inge Snuffel om in actie te komen dus!

Ik haalde anderhalve meter van een heerlijk petit panneke en een paar meters effen katoen en ging aan de slag. De boordjes kunnen ook naar boven geplooid worden, maar zo vind ik ze leuker.

Een heerlijk projectje was het! Snel klaar (relatief toch :)) en zo fleurig! Ik denk dat ik er misschien ook maar eens voor mezelf ga maken. Opbergruimte kan een mens altijd gebruiken, toch? Of ben ik de enige die altijd véél te weinig plaats heeft om al haar rommel kwijt te kunnen? :)

Fijne zondag!

13 opmerkingen:

 1. Prachtig en dat omgeplooid randje doet het 'em helemaal! Schoon kleurtjes ook! Met wat heb je de mandjes verstevigd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vliseline en voor- en achteraan nog een soort mousse die mijn vriend ooit eens van ergens heeft meegebracht in het gedacht dat ik dat misschien nog wel eens kon gebruiken. Goed gedacht dus ;)

   Verwijderen
 2. Prachtige mandjes Inge en die kan iedereen altijd wel gebruiken, ik vind het randje omgeplooid supertof! Ze blijven ook mooi rechtop staan! Praktisch!
  Grtjes, rita.
  Heb eindelijk je boek aangeschaft en je zal dus zeer binnenkort wel wat van je knuffels zien verschijnen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. rommel? dat is wat ge moet weggooien....SCHATTEN ?? daarvoor heb je zo'n mandjes nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zijn leuk!! Heb je n patroon gebruikt of zelf bedacht? Vast t laatste, jou kennende;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zelf bedacht, maar ik ben niet de eerste die een dergelijk patroon bedenkt, vermoed ik :). Zijn gewoon een aantal rechthoeken en vierkanten aan elkaar gestikt, dus supersimpel!

   Verwijderen
 5. Toffe mandjes! Zou ik ook wel eens kunnen gebruiken ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee, ze zijn prachtig ! Zat ook al te broeden op extra opbergmandjes voor mijn stofjes. Alleen twijfel ik nog aan de versteviging. Misschien probeer ik de decovil light eens uit. De jouwe zien er in ieder geval heel stevig uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...