donderdag 20 maart 2014

Loesje leest de Goed Gevoel Kids...

Loesje de Vos kreeg deze ochtend een beetje zakgeld. Ze rende ermee naar de krantenwinkel. Loesje leert namelijk lezen.


Heel fier bracht ze de Goed Gevoel van deze maand mee terug naar huis. Niet de gewone, maar wel die met het extra magazine Goed Gevoel Kids! Meteen bladerde ze door laat de laatste pagina's en met een vreugdekreet riep ze: "Kijk mama! Ons Knutselbos staat in de boekskes! Ik sta er ook in!"


En inderdaad. Er stonden wel zes pagina's vol Knutselbospret in. Mooie reclame voor Loesjes boek, zeg! Bovendien staan er nog heel wat extra knutselideetjes in, naast die van het boek. Bijvoorbeeld hoe je de patronen uit Feest in't Knutselbos kunt gebruiken om toffe kussens mee te maken. Of hoe je die leuke papier maché sterren kunt maken die boven Tijl de Uil zijn slaapnest hangen in het boek.


Niet alleen Loesje bleek meegewerkt te hebben aan het artikel, ook Tijl de Uil zat in het complot. Hij verklapt dat je met een kilo ongekookte rijst gewoon een keitoffe boekensteun of deurstop kunt maken van een uilenknuffel. Is dat geen goed gedacht?

 
Jaja, het was me wat. Loesje zat te gieren van de pret terwijl ze in haar boekje las :). En wat een schoon foto's stonden er in, zeg! Dat was ongetwijfeld te danken aan een goeie fotografe en een madame met veel smaak en een geweldig leuke kinderkamer...

16 opmerkingen:

 1. Wat een super compliment om met zoveel pagina's in het blad te staan.
  In Nederland heb ik dat tijdschrift nog niet gezien, helaas, net als dat de boekwinkels in mijn omgeving jouw leuke boek nog niet kennen.

  In ieder geval veel succes met alle leuke dingen die op jouw pad komen, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuk dat moet ik lezen... man man heb ik dringend tijd nodig om te starten....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je ook in andere boekjes wordt vermeld, dat wil zeggen dat je boek aanslaat en voor iedereen toegankelijk is! Fijn, meer moet dat niet zijn! Dit moet ik nog gaan halen in de krantenwinkel.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeeei zo leuk! Ik ga het tijdschrift ook maar halen dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoooi! Ik heb jouw boek ook gekocht en het is superleuk. Ik heb het beertje al gemaakt. Je kan het op mijn blog vinden. Ik heb een vraagje: jouw foto's die je post zijn zo mooi afgerond en staan netjes naast elkaar. Hoe doe je dat???? Zou dit ook wel leuker vinden. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je! ik ga zeker eens kijken. die foto's zijn op voorhand klaargemaakt in photoshop. in andere fotobewerkingsprogramma's kan je dat vast ook doen, maar daar ken ik niks van :)

   Verwijderen
  2. Okido ga ik eens bekijken! Echt een heel leuke blog heb je, ik ben al fan! :-) Keep up the good work

   Verwijderen
 6. ik kocht jullie boek. Wat een schitterend boek. Proficiat aan jullie twee. Ik popel om er aan te beginnen. Maar wat of liever wie maak ik eerst?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoera! Ik ga pas dit weekend in de krantenwinkel geraken... Zo benieuwd om het in't echt te zien! Bedankt voor 't compliment ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Straks moet ik nog naar de krantenwinkel. Zal deze keer met een tijdschriftje meer naar huis gaan denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...