woensdag 5 maart 2014

Wat er aan vooraf ging...

Hallo allemaal!

Intussen ligt ons boek Feest in't Knutselbos een dikke twee weken in de winkel. Oef, de stress is eindelijk van ons af gevallen! Een héél dikke merci al vast aan iedereen die een exemplaar kocht! Hopelijk hebben jullie er evenveel plezier aan als wij aan het maken ervan :).

Nu het boek eindelijk geen geheim meer is, kan ik eens een paar fotootjes tonen van de voorbereidingen. Er werden hier immers heel wat niet-professionele fotoshoots gedaan en hopen knuffels gemaakt (je moest de berg knuffels eens zien die hier ligt!) die het boek vaak niet haalden. Een kleine greep uit het aanbod:

 
 Misschien levert dit nog wat extra inspiratie op, hé :). Ook wel handig dat ik nog wat fotootjes achter de hand heb die ik nog kan bloggen, want aan veel nieuwe dingen maken kom ik voorlopig niet toe. Het werk heeft even zijn tol geëist en daar is mijn naaimachientje duidelijk de dupe van haha. Wordt vervolgd...

Fijne week nog!

14 opmerkingen:

 1. Die zien er al veel belovend uit, Proficiat met je boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die waren ook wel heel mooi al haalden ze het boek niet, zo zullen er wel veel geweest zijn. Je kan ook niet alles gebruiken, maar keuzes maken is moeilijk denk ik. Misschien moet je ze achter de hand houden voor een tweede boek? Niet alles meteen prijsgeven zou ik zeggen. Je boek staat op mijn lijstje voor mijn verjaardag volgende maand, dus nog effe wachten.... pffff.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :D Hopelijk is het het wachten waard! en ja, hoor, er ligt hier nog vanalles wat ik nog niet toon (je weet maar nooit of we niet nog eens een gak idee krijgen :)). Maar van deze knuffels vind je een patroontje in ons huidige boek!

   Verwijderen
 3. Erg leuk! Deze verdienen het ook nog wel om te laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij ook nog ff geduld. Ik verjaar in mei en heb mijn lijstje aangevuld met jullie boek. Ik word wel wild enthousiast als ik al die knuffels hier de revue zien passeren! Man, man dat wordt een creatieve zomer.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het boek is in ieder geval de moeite waard!!! Ik ben al begonnen aan projectje nummer 4 ;).
  En idd nog niet alles prijs geven ;) een 2de boek zou zeker succes hebben :D!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het boek super! Ik heb alleen moeite om een webshop te vinden met katoentjes in de goede kleuren :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk!! het boek is superleuk.... ook bij de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige dingen, zie ik voortvloeien uit jullie boeken. Ik hou ook nog wat achter de hand, ondertussen is Lucas de uil ook al klaar, binnenkort op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu vooral relaxen en hééééél veel genieten van het mooie resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super boek! Roodkapje veroverde hier al een hartje! Een uilenzakje doet dienst als knikkerzak! Heel leuke hebbedingetjes om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supermooi boek. De uil en het muisje zijn al gemaakt. Nu ligt het konijntje klaar om te naaien voor in mijn klas ( past in het komende paasthema) Uiltje staat al op mijn blog, muisje moet nog een fotosessie ondergaan. Dus zal weldra verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...