dinsdag 22 januari 2013

nieuwjaarsgiveawaaaaay!

Goeie morgen!

Gisteren aangekondigd, vandaag is het al zo ver: ik geef weer iets weg! Een (behoorlijk laat) nieuwjaarsgeschenk voor één van mijn lieve volgers. Tot slot is het dankzij al jullie lieve berichtjes dat bloggen zo leuk is, dus dat verdient af en toe een extraatje vind ik. En zo zetten we het nieuwe jaar meteen goed in, niet?

Ik geef weg: mevrouwtje Vos. Ik had eerst een ander plan met haar: ze zou een geboortecadeautje worden. Maar toen kreeg ik andere ideeën en nu staat mevrouwtje Vos hier maar beteuterd te staan op mijn livingtafel. Zonder echte thuis, zonder bestemming,... Zielig hé?


Dus: is er iemand van jullie die mevrouwtje Vos een fijne thuis wil geven??
Het enige dat je moet doen is volger worden van deze blog en me vertellen waarom mevrouwtje Vos bij jou gelukkig zou kunnen worden. Deze give-away delen mag (graag zelfs :)) maar hoeft niet. Op zondag 3 februari pikken we uit al jullie berichtjes een winnaar!


Veel succes!

Liefs

102 opmerkingen:

 1. Wie wil mevrouwtje vos nu geen fijne nieuwe thuis geven? Ze is zo mooi dat iedereen haar op slag wil vertroetelen. (Wij dus ook, ik doe heel graag mee.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag, heel graag zelf waag ik mijn kans op een unieke Ingesnuffelknuffel. Mevrouwtje Vos zou hier welkom zijn en met open armen ontvangen worden door de dochters.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee ! mevrouw Vos zou snel verhuizen naar het couveusebedje van neefje Maurice !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Inge, mijn hartje begon direct sneller te kloppen toen ik je give-away zag. Mevrouwtje Vos is zo lief en had mijn hart al veroverd toe ik ze op jouw blog zag. Ze staat trouwens op mijn to do lijstje, maar ze winnen zou nog veel fijner zijn natuurlijk want ik ben een grote bewonderaarster van je blog en van je grote talent. Ze zou trouwens gekoesterd worden en niet alleen door mij maar door onze hele familie (De Vos). Lieve groetjes van het Voske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik zou mevrouwtje Vos zo graag adopteren... Ze lijkt een schatje, waarschijnlijk wel met vossenstreken.
  Waarom ik? Ik zou samen met mijn 3 sloebbers heel goed voor haar zorgen en haar een speciaal plaatske geven in mijn naaizolder/speelzolder van de kinderen
  Echt super schoon!!!!!!!!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeel leuk idee! Pepi's petekindje zou mevrouwtje vos heel graag zien komen!
  Ik maak nog wat reclame en volger ben ik al even! ;-)
  Mijn give-away loopt nog tot 31/1: www.tantannes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Olala, ik wil haar ook graag hebben.
  Waarom? Omdat ze onweerstaanbaar is tiens!
  Liefs!
  PS: ik zet een linkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik volg je (op de voet ;) ) maar ik laat deze lieve super vos aan me voorbij gaan, hoe leuk en lief ook, want het huis puilt uit van de knuffels (waaronder een grote vos :)).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij deze ben ik dus een nieuwe volger. Ik volgde eigenlijk al via de blog van mijn vriendin Voske. Ik wil haar kansen verhogen door ook deel te nemen aan jouw give-away, als ik win, dan schenk ik haar het vosje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wie wil er nu geen snuffelknuffel!! Gewoon om te hebben en naar te kijken, omdat ze heel mooi is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zou hier zeker en vast overknuffeld worden (en niet alleen door de kids :-)) Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke give-away! Mevrouwtje Vos zou zich hier uitstekend thuis voelen met al die knuffel-liefhebsters! Alleen mag ze dan niet naar buiten, ivm de konijnen, maar er zijn hier binnen zoveel vriendjes voor haar, dat vindt ze vast niet erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah wat gaaf (en genereus van je!). De jongens thuis zouden hier heel blij mee zijn, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die vossenknuffel zou mijn zoontjes superblij maken. Dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. at super lief dat je mevrouw vos gaat weggeven!! Ik zou hem graag aan mijn zoontje willen geven die helemaal dol is op knuffels.

  Groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mevrouwtje Vos is hier heel erg welkom en zou heerlijk verwend worden door mijn dochtertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een super give away!Ik zou haar zo in huis willen hebben zoooo schattig als ze is,maar aangezien ik 45 ben,mijn kids zo goed als 16 en 18 gun ik het toch eerder een ander die jongere kids hebben en mejuffrouw vos heerlijk in de watten kunnen leggen!Succes met je give away en alle aanmelders ervoor ook heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk deze give away. Maar ik laat em voorbij gaan, anngezien je de tuto ook geplaatst hebt. Ik wil graag zelf leuke dingen maken, waaronder dir lieve vosje en die leuke uil van jou. Die toch net leuker is dan die ik heb gemaakt uit de knippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijnheer Vos heb ik al in huis, mevrouwtje vos is hier dan ook héééél welkom! Bijna even welkom als juffrouw Vos die verwacht wordt in juni :-) En dan is de vossenfamilie helemaal compleet! (ik moet dan wel nog eens nadenken waar ik zelf pas in dat verhaal :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jouw uilen zijn hier ook al vaak gemaakt als kraamkadootje, die vos zal wel volgen! Maar een écht origineel exemplaar in huis is altijd handig, en leuk voor de eigen dochter die nog geen zelfgemaakte knuffel kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ik kreeg een meneer de vos toen ik 6 was, nu twintig jaar later zou ik graag meneer vos iemand geven om hem gezelschap te houden en mevrouw vos zou denk ik de ideale partner zijn.
  groetjes
  Miss Mustache

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik denk dat mevrouw vos heel gelukkig zou zijn bij mijn neefje in Australië. Momenteel is hij hier maar hij gaat donderdag weer terug naar Perth. Hij is net een jaar geweest en als ieder kind dol op knuffels. Hij sjouwt er de hele dag mee rond. Dus mocht je mij kiezen dan stuur ik mevrouw vos op reis naar de andere kant van de wereld.
  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ja leuk hè, al die reacties via blogland. Dit is er ook eentje. Wat lief dat je mevrouw vos gaat weggeven. Ik sla een keer over omdat mevrouw vos veel meer geknuffeld zal worden in een huis met kinderen, en dat is wel zo fijn voor de mevrouw, toch? Deze reactie is om te laten weten dat ik altijd blij word van je blogberichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. oooh ik wil mevrouwtje vos zeker een mooie thuis geven, er is plaats genoeg in onze pas gerenoveerde boven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mevrouwtje Vos is hier zeker welkom! Ik kan wel wat vrouwelijke versterking gebruiken in een huis met 3 mannen! :-)
  Maar ik ben er van overtuigd dat Mevrouwtje Vos in de watten gelegd zal worden door het mannelijk geweld, net als ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Waar mevrouw Vos ook terechtkomt, ze al overal ( met uitzondering van het kippenhok) met open armen ontvangen worden. Maar stiekem hoop ik toch dat ze naar hier verhuist....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een mooie mevrouw Vos, die mag bij mij wel komen wonen als ze zin heeft :) Ik vind vast wel ergens een leuke verblijfplaats voor haar. Dus bij deze schrijf ik me in voor je give away Inge en zet een link op mijn blog voor jou!
  Groetjes, rita.
  Misschien lukt het deze keer om iets te winnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Tuurlijk doe ik mee! Ik ken een gezin dat wij De Vosjes noemen (hun achternaam is Vos) waarbij beiden ouders ernstig ziek zijn. De kinderen zijn al wel volwassen maar om in een korte tijd je beiden ouders te moeten gaan missen, is natuurlijk vreselijk. Dus mocht ik Vosje winnen dan stuur ik het naar De Vosjes, als steun en voor de kleinkinderen die dan bij opa en oma met Vosje kunnen spelen, hopelijk kunnen ze nog een hele poos van elkaar genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. oh ze is prachtig! Ik ben bevallen op 12/12/12 van een lief jongetje en op zijn geboortekaartje stond een vosje. Zou geweldig zijn om mvr Vos bij hem in de wieg te kunnen leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ze is super mooi, mevrouwtje Vos!!!! Mijn vier mannen spelen hele verhalen met knuffels ook al zijn ze tussen 11 en 5. Blijkbaar is dat veel en veel leuker dan met gemaakte poppetjes. Ze doen ze kleren aan, bouwen er kampen voor, nemen ze overal mee naar toe... Ik ben er dus van overtuigd dat mevrouwtje Vos hier heel snel vrienden zou maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ik wil het vosje wel een goede thuis geven mijn van dieren verzotte dochter zal hem goed verzorgen

  BeantwoordenVerwijderen
 32. ik denk dat dochter wel blij zal zijn met zo'n mooie vos. Ze heeft al veel knuffels, maar een vos nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wat een mooie mevrouw vos daar weet ik een heel lief kindje voor die momenteel (door omstandigheden)wel een (extra) knuffel kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dit zou prachtig staan op de kamer van mijn dochter. Dan kan mevrouw Vos een oogje in het zeil houden en kijken of de kleine meid wel flink slaapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Yes, hier was ik stiekem op aan 't hopen: een originele Inge Snuffel-knuffel (haha, dat rijmt - meteen een naam voor als je je eigen webshop begint)!
  Ik zou 'm aan mijn toekomstige nichtje willen geven (nu nog baby in de buik), maar ik vrees dat mijn eigen kinderen (en ikzelf) 'm niet zomaar zouden laten gaan ...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Geweldig dat je zo'n leuke 'give away' doet, ga je vast iemand héél blij mee maken want hij is super!!!
  Je maakt altijd prachtige dingen.
  Ik sla wel even over. Heb zelf geen jonge kinderen meer en alleen voor de heb.....
  Het is leuker als iemand er iets aan heeft en echt blij mee is nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Als eigenaar en fokker van 'n hele verzameling échte kippen, pauwen, eenden, fazanten, patrijzen en parelhoenders zien wij hier dus liever géén vos langskomen. Gelukkig hebben wij er (nog) nooit last van gehad, aangezien ze de hele pluimveestapel kunnen uitroeien.
  Maar tegen deze prachtige en hopelijk vegetarische vos heb echter absoluut géén bezwaar. Deze komt hier voor het raam te staan met 'n prachtig uitzicht op de grote voliére met de eendenvijver. Tenminste als onze kleindochter Ilse er niet mee op sjouw is. Groeten CiliB

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mevrouwtje Vos is volledig vegetarisch, geen zorgen ;)

   Verwijderen
 38. Prachtig vosje!! Docherlief vindt hem zo mooi!! Zelf ben ik van het haken, maar deze prachtige vos zou heel mooi staan tussen de gehaakte knuffeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Oooh, ik vind mevrouwtje Vos zo lief :)
  Ik doe graag mee met je give-away, maar ik zou ze hier niet thuis houden, maar geven aan een vriendin die net zwanger is van haar 3de. Een pre-geboortegeschenk :D Ik zou ze evengoed thuis willen houden, want vind ze superlief!, maar er zouden er 3 ruzie voor maken, en dat zou een beetje jammer zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wordt Mevrouwtje Vos de nieuwe knuffel van onze jarige Meid?
  Mijn kleinste spruit wordt er volgende week 4
  en is nu al een sluwe vos ... de knuffel is haar op het lijf geschreven.

  Gelukkig Nieuwjaar kan trouwens de hele maand januari!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw! Hier is mevrouwtje Vos ook heel welkom. Ze krijgt zeker een mooi plekje in ons nieuwe huisje: in de logeerkamer van de neefjes en nichtjes. Daar mag ze over hen waken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een cadeau! Ik zou mevrouwtje Vos in de klas zetten, zo kan ze leuke activiteiten aankondigen.

  Groetjes Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik zou hem heel graag cadeau doen aan een lief babietje dat binnenkort wordt geboren! Nr 5 binnen het gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ben al een tijdje volger van je blog en je ontwerpen zijn echt fantastisch.
  Hoe je het doet ... lapjes stof omtoveren tot vrolijk dieren ... blijft me een raadsel.

  Ik doe dan ook graag mee, met 3 kinderen in huis zijn vossestreken niet vreemd voor mij. Mevrouw vos zal dus zeker welkom zijn en kunnen verbroederen, of beter gezegd verzusteren met hen. Wie weet ... probeer ik wel kleine vosjes te maken zodat het moedergevoel van mevrouw vos aangewakkerd wordt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Mevrouwtje Vos zou de nieuwe levenslange vriendin van mijn pasgeboren dochtertje Mira kunnen worden. Mijn vriend had vroeger een knuffelhond die hij Mira noemde, misschien bevalt mijn dochter dan later wel van een Mevrouwtje Vos...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ze is superleuk! Ik zou er een leuk tafereeltje mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Niet te geloven dat je haar gaat weg geven! Oooh wat zou ik ze heel graag hebben! En dan vooral omdat net op 3 februari mijn dochter jarig is maar ook omdat we hier heel goed voor haar zouden zorgen! Ze zou een speciaal plaatsje krijgen zodat we allen hier thuis van haar konden genieten!
  Groetjes van een trouwe volgster,
  Ann
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ooooooohhh Inge!!!! Je geeft Mevrouwtje Vos weg!!! Zoals ik al bij één van jouw vorige berichtjes postte: ze zou ideaal zijn als mascotte hier in huis, want ik heb hier namelijk al een echt Meneertje Vos in huis (bewijsmateriaal op zijn paspoort te vinden) en daardoor ben ik dus ook een beetje Mevrouwtje Vos (met Bakmadam als alter-ego). Geef toe, toch wel heel toepasselijk, niet?
  En mochten ik met de knip en de stik wat handiger zijn, dan had ik ze al lang gemaakt, maar helaas...
  Ik maak dadelijk wat reclame voor je give-away... hoewel ik stiekem hoop dat er zo weinig mogelijk mensen deelnemen ;-)
  En nu maar aftellen en duimen tot 3/2!

  vele groetjes!


  BeantwoordenVerwijderen
 49. Waaw! Wat ziet mevrouwtje Vos er schitterend uit! Ik zou haar meteen omtoveren tot klasknuffel van het tweede leerjaar! Jaja, ook die kapoenen vinden zo'n klasknuffel nog fijn! En wie weet ... als mevrouwtje Vos in ons klasje komt wonen,dan mag ze zelfs mee naar de communieviering van de kids en dan krijgt ze misschien wel een hele nieuwe 'feest-outfit' . Dus lieve mevrouwtje Vos en lieve Inge ... wij duimen alvast héél hard en hopen op een nieuw 'klasgenootje' .

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hier is een woont een klein kapoentje dat dot is op vosjes.,. En die wat nachtelijke stoere vriendjes kan gebruiken om nachtmerries te verjagen... Dn zouden papa en mama ook weer wat beter uitgerust aan de dag kunnen beginnen;-) mevrouwtje vos, je zou hier erg vertroeteld worden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ooohhh!ç mag mevrouw vos bij ij komen wonen ? Mij lief is namelijk meneer vos en dan is ze niet alleen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Inderdaad een heel triestig verhaal, dat van die zieligheid op de keukentafel. Gelukkig bevalt een goede vriendin (als alles volgens schema loopt) precies op 3 februari, en is mijn cadeau in het herfstdieren-genre :)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. OW ik zou mevrouwtje vos heeel graag ontvangen! Mijn beste vriendin is zwanger en mevrouw vos zou het perfecte vriendje zijn voor haar toekomstige baby. Samen lekker knuffelen en plezier maken! Tovert mevrouw vos zeker een lach op het gezicht van het nieuwe babytje!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wow, wat een schatje! Ik zou hem aan mijn dochter van negen geven. Zij is helemaal gek op (vooral zelfgemaakte) knuffels! Haar bed en kammer liggen er vol mee, maar voor dit schatje maakt ze vast graag ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. ooooooooh super , ik doe heeeeeeeeeel graag meee

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Oehh!! zo leuk...
  Mevrouw Vos zou een supervriendin zijn voor Tineke de uil, want met alleen Tuurke aan haar zij,
  heeft ze wat nood aan vrouwenpraat :)

  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wauw,
  meneertje vos zou hier een ereplaats krijgen bij ons, want wij hebben nog geen vossenspulltjes, laat staan knuffels, in huis

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Mevrouw vos is zeker welkom, wij hebben twee warme nestjes in ons huis dus ze kan nog kiezen waar ze wil slapen!
  Onze deur staat open!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Oeps.. ik heb hierboven waarschijnlijk iets verkeerds gedaan...
  Ik ben namelijk nieuw in de blogwereld. Ik ontdekte jouw blog en ben meteen volger geworden.
  Waarom ik graag mevrouwtje Vos graag wil winnen? Wel mijn jongste dochtertje haar eerste woordje was VOS VOS en nog eens VOS. Op een dag hadden we ongewenst bezoek van een vos in onze tuin die even van onze kippen wou proeven. Blijkbaar een beetje te veel over gepraat aan tafel en "patat": ons dochtertje haar eerste woordjes waren niet "mama" of "papa" maar VOS... Nu, geen vos meer maar ook geen kippen meer, maar ons dochtertje wijst nog steeds naar buiten met de woorden "VOS" "VOS"...
  Groetjes, chantacaro.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Het uiltje bij mij thuis is dringend op zoek naar een vriendje... Dus ik doe zeker mee!

  Groetjes!

  http://sarahmamzilla.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Oudste zoon is er heilig van overtuigd: "Ik hou van koeien en varkerrrs!" Mebrouwtje vos lijkt me de aangewezen kandidaat om daar eens wat variatie in aan te gaan brengen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Oh ik doe graag mee !! Ik heb al 4 kippen,2 konijnen en een hond geadopteerd en gered van "beteuterigheid" (nieuw uitgevonden woord) , mevrouw vos kan er nog wel bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Alhoewel ik dit vosje zeer mooi en leuk vind ga ik toch niet meedoen. Hij zou hier toch maar staan en dan gun ik hem liever aan een kindje die hem zal knuffelen. Maar ik plaats wel een linkje hoor!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik ken een toffe boy die zo een vosje wel graag wil knuffelen, en nog eens jarig is op 4 februari ( ik ben ondertussen al aan de naai, een aap zodat mijn jarige niet in de kou komt te staan :))
  Hoe zit het met je knuffelverslaving kan je het een beetje in de hand houden, tijdtekort houd mij tegen, maar anders,... hadden we een beestenbos, of een dierentuin bij elkaar :) Zwaar verslaafd dus, en ik wil er niet eens vanaf en jij vast ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hier lopen 2 meisjes rond die heel graag knuffelen, en het prachtige vosje zeker gaan vertroetelen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wat een leuke give-away! Daar waag ik graag mijn kans voor :-)
  Ik heb een zoon van 5 en een dochter van 2 die allebei heel zot staan van knuffels, dus mevrouwtje vos zou hier nogal bedolven worden onder de kusjes en de knuffeltjes ;-)
  Groetjes Frullemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 68. O ... wat leuk .... dat mevrouwtje VOS binnenkort een nieuwe en warme en gezellige thuis krijgt ... bij ons zou ze alvast een warme, gezellige thuis krijgen en veel geknuffeld worden door al mijn opvangkindjes en kan ze hen soms ook een beetje troost bieden ... wie weet ... mogen we mevrouwtje VOS binnenkort in onze opvang verwelkomen???
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Oh ik wil hem, ik wil hem (mijn vinger steekt al in de lucht) Ik zou hem heel graag hebben aangezien mijn achternaam Vos is en ik 3 februari eindelijk van mijn examens af ben. Het zou een fijn geschenkje zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Jaaaaaaaa!!! Heel graag zou ik mevrouwtje Vos een nieuw thuis willen geven. Niet voor mijzelf maar om mevrouwtje Vos haar oorspronkelijke missie af te laten maken en een geboortecadeautje te zijn! Een vriendin van mij verwacht haar tweede kindje en ik weet heel zeker dat zij super blij zou zijn met mevrouwtje Vos. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Mijn dochter is net als haar moeder vroeger: dol op knuffels in alle soorten en maten. Ze hebben allemaal een naam en worden elke dag met liefde overladen. En oh wee als er ééntje ontbreekt als ze gaat slapen. Je hoort het: vosje zou hier erg welkom zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Lieve mevrouwtje Vos, als ik je zou mogen winnen, zou je een hele goeie thuis krijgen bij mijn vriendin die, -jawel- Devos als familienaam heeft. Ik ben er zeker van dat haar man en zij dol zouden zijn op jou. Het is al een hele opluchting te lezen dat je een vegetarische kip bent, zodat haar kippen geen gevaar lopen. Ik ben er bijna zeker van dat jij haar vaste knuffel zou worden die precies zou passen in het voorvak van haar fagotkist. Kun jij lekker naar buiten piepen uit die ruime voorzak ;) Ik hoop dus dat je niet wagenziek bent, want als muzikante is ze heel erg veel op de baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hier kan ik er ook wel eentje blij mee maken. Mijn zoontje van 6 maanden zit volop in de ontdekkingsfase, dus die is wel klaar om mevrouwtje vos 's goed te bepotelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ik zou de kleine vos dame een warm fuzzy beknuddeltes door de handen van kinderen thuis. Ze zou prachtig begrijpen met onze andere bewoners. En zou een geweldige nieuwe familielid. Veel groeten uit Duitsland. Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ik ben helemaal gek van Mevrouwtje vos en alleen daarom en voor nog veel meer, wil ik heel graag meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wouw zei is lief,leuk,schattig en nog 1000 van zulkse woorden.
  Ik zou hem heel graag willen winnen !!Bij ons zou zei een heel lief en warm huisje krijgen waar 5 kindertjes haar zullen vertroetelen en verwennen !!Ze kan dan heerlijk bij de kleine van 8 weekjes in bedje liggen te slapen.Met de 3 oudsten mee naar school of gewoon met de 4e heerlijk thuis voor de buis !!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Inge, ik kom net toevallig jouw blog tegen en zie dat ik me op de valreep nog kan opgeven voor je fantastische give-away. Net als meneer uil die bovenaan prijkt doet dame vos mij zo denken aan de knuffel die mijn moeder maakte voor mij toen ik 10 was. Hij kreeg de naam knuffel en ging overal mee naar toe.
  Mevrouw Vos is hier heel welkom, ze zou mijn herinnering levend houden.
  Ik wens je heel veel succes met het uitkiezen want wat een hoop mensen vinden jouw kleine Vos geweldig.

  groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 78. wat een leuke give-away! En trouwe volger ben ik al hoor, ik ben verzot op al je maaksels! En waarom ik mevrouwtje vos graag zou winnen ... awel, ik heb hier zo'n klein meneertje dat verzot is op knuffels, hij heeft zelfs een poppebedje naast zijn bedje staan waar 's nachts zijn lieve knuffeltjes mogen in slapen... En dat klein meneertje wordt binnenkort 6 jaar. Hij zou een gat in de lucht springen met dit super verjaardagscadeautje! Dus ik duim dat mijn klein meneertje voor mevrouwtje vos zou mogen zorgen! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oooh mooi!! Ik zou dit vosje aan mijn zoontje geven, die zelf nog altijd geen echte eigen knuffel heeft, maar het met de afdankertjes van grote zus moet doen :O !

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ik wil haar wel een thuis geven!
  Echt een hele mooie knuffel (en ook een leuke blog!!)
  Mijn zetel hoopt op haar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Wij kunnen wel een echte Mevrouw gebruiken, wij hebben alleen Meiden in huis. Dus hopelijk kan ze hier huis komen houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Oh super, ik doe graag mee! Ze zal alleszins overstelpt worden door de vele kusjes en knuffeltjes van onze 17-maanden-oude schat. Hij is een echte knuffelbeer... een perfecte match!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. ooo zo'n lieverdje, die zou ik heel graag adopteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wat een liefje is mevrouwtje Vos... En hoe leuk ik haar ook vind.. Al die andere redenen om Mevrouwtje Vos te adopteren zijn ook zo mooi... Dus ik laat deze prachtige Give-Away aan me voorbij gaan... ;)

  En ach... Ik ben zelf Mevrouwtje Vos! Als kind van Meneer Vos en van
  Mevr Vos-Vos !! Wat vond ik het stoer, op mijn ouderlijk huis hangt een bord... Vos in het kwadraat!

  Je kiest vast een mooi huis voor Mevrouwtje Vos! Ben wel benieuwd wi haar mag adopteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oh, Mevrouwtje Vos is super!
  Ons zoontje zou haar goed soigneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Zo mooi deze mevrouw vos.
  Ik zou hem heel graag winnen om door te geven aan mijn eerste kleinkindje dat op 15 februari al 1 jaar wordt.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151268182683261&set=t.1131121928&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc6%2F774351_10151268182683261_706063328_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc6%2F734987_10151268182683261_706063328_n.jpg&size=2048%2C1361

  Hier kan je zijn lieve snoetje bewonderen.
  Groetjes
  Mirielle

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ik doe graag mee omdat ik in mijn fantasie altijd aan een meneertje Vos denk. Dus een mevrouwtje Vos in huis zou wel heel speciaal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Oef, nog op tijd, zou heel leuk zijn voor in mijn klas! Wat een eer om mee te kunnen doen!!!! Linkje gezet!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 89. mevrouwtje vos zou hier goed van pas komen: in de komende maanden staan 3 babytjes op het programma die nog moeten voorzien worden van unieke, mooie, met liefde zelfgemaakte kadootjes. Ik denk dat mevrouwtje vos wel 1 van die kadootjes zou kunnen zijn :-)
  volger was ik al een tijdje en bij het zien van je prachtige creaties gaat daar absoluut geen verandering in komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Dag Inge,
  Mevrouwtje vos zou een prachtig troostgeschenkje zijn voor grote broer Cas en zijn mama & papa. Zij namen vandaag afscheid van hun mooie dochtertje en zusje Suze. Het thema van het geboortekaartje en afscheidsmis waren vosjes.
  groetjes
  Je collega Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Waarom mevrouwtje Vos bij mij gelukkig wordt?
  Ik heb allerlei vriendjes en vriendinnetjes waar Vos mee zou kunnen spellen. Ze voelt zich dan ook niet zo alleen.
  Sinds kort heb ik ook een winkel en dan neem ik haar af en toe mee, zodat ze lekker vertroeteld kan worden door de klanten én door de kinderen van de kinderfeestjes.
  Groetjes, Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Als mevrouwtje vos hier zou willen wonen.Kan ze onze zoontje van 10 weken gezelschap houden !! Het arme ventje verblijft momenteel in het ziekenhuis met een rs virus en longontsteking !! We biven duimen

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Mevrouwtje Vos is gewoon veel te schattig!! Om op te eten... of toch maar niet ;-)
  Groetjes, Saskia

  ps: ik heb je "winnende-purse-of-the-week-handtasje" in oranje nepleer gemaakt en ben er helemaal weg van! prachtig patroon! Waarvoor dank! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. graag gedaan! tof om te horen dat anderen er plezier aan beleven :))

   Verwijderen
 94. Ik zou Mevrouwtje Vos heel graag winnen! Ik zou hem aan onze viervoeter/Golden Retriever genaamd Hora geven. Klinkt op het eerste 'zicht' heel onrespectvol maar Hora is anders dan andere hondjes. Ze houdt gewoon weg van haar knuffeltjes. Ze heeft er al een hele hoop maar een vosje ontbreekt nog in haar verzameling!
  Nog nooit heeft Hora een knuffeltje kapot gebeten. Ze is altijd heel zorgzaam zowel voor ons als voor haar knuffeltjes. Ze geeft ze constant "kopjes" (zoals een kat) en geeft ze veel liefde. En ook om in slaap te geraken, heeft ze een knuffeltje nodig.
  Mevrouwtje Vos zou hier een goede thuis hebben! ;)
  Vele groetjes van Dorien en Hora! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wat een leuke give-away! Ik doe ook graag mee! en hoe graag ik haar ook zelf wou willen ik zou het willen schenken aan het poekie project zodat er een ziek kind weer heel gelukkig kan gemaakt worden!! Ik ben ook volger van je leuke blog geworden en ik duim heel hard dat ik mag winnen zodat er weer een kindje een glimlach op zn gezocht mag toveren in vaak heel moeilijke periodes.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Ooh mijn dochtertje wil haar héél graag hebben.
  ze zegt: Vos ook slapen. (ja had haar juist gezegd dat het dringend tijd wordt om te slapen).
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ik ben instant verliefd op mevrouwtje Vos geworden en mijn zoontje van 2,5 jaar zal er vast heel blij mee zijn. Dus wij doen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. very sweet ♥ ♥ ♥ I hope for the best
  hugs
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Ben ik nog op tijd? Ik doe graag mee voor mevrouwtje Vos.. Ik ben er zeker van dat ze zich bij ons thuis zal voelen ;-)
  Ik word alvast volger van je blog!
  Doei...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...