maandag 21 januari 2013

maandagochtend

Goeie morgen!

ik zit weer in mijn kantoortje - slechts met een klein beetje vertraging (NIET te danken aan de nmbs voor een keer, wél aan het volledige gebrek aan grip op de aarde dat mijn schoentjes me boden ;)).

Ik weet niet hoe jullie de sneew ervaren: als winterpret of als winterellende. Ik ga alleszins resoluut voor het eerste, ondanks mijn gladde schoenen. Moesten jullie eerder neigen naar de ellendekant, dan wenst dit konijntje (of muisje, ik twijfel nog een beetje of het geen kruising is :p) jullie een beetje lente voor deze nieuwe werkweek :).


Konijntje meldt verder ook dat het patroon voor zijn grote, stoffen broer op komst is. Haal dus maar al stof in huis ;). En wie weet volgt er binnenkort nog wel eens een give-away???

Goeie start van de werkweek!

9 opmerkingen:

 1. geweldig hoe jij al die lieve beestjes uit je mouw tovert! Het kriebelt alsmaar meer om er ook eens eentje uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk konijntje, het fleurt de dag helemaal op! En ik ervaar GEEN winterellende, ik geniet van de sneeuw zolang hij er is. Vroeger als tiener gingen we altijd rond kerstmis naar oostenrijk genieten van de kou en de sneeuw, dus heerlijk!
  Ben benieuwd naar het stoffen konijn!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer iets leuk wat je gemaakt hebt.. :)
  Ik vind winter fantaaaaaaaaaaaaastisch als ik niet moet gaan werken, of als ik op skiverlof zit.. maar anders.. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig konijntje ;) Ben dankzij jou nu ook aan de vilten paashazen bezig in de hoop dit jaar eens een volle paastak neer te kunnen zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...