dinsdag 11 december 2012

laatste kerststal van het jaar...

Amai, zo met de kerstdagen in het verschiet is de to-do-lijst wel héél lang geworden. Zodanig lang dat ik zelfs een beetje vrees dat ik nachtwerk ga moeten verrichten om alles op tijd klaar te krijgen. Vermoeiend, maar wel plezant natuurlijk :).

In ieder geval kan ik na tientallen treinritten en ettelijke avonden werken alweer één groot project van mijn lijstje afstrepen: een gehaakte kerststal voor een vriendin van mama. Ik vind het mijn mooiste stal tot nu toe geworden en ben héél benieuwd wat ze ervan gaat vinden! Vooral Jozef vind ik zo'n knap mannetje geworden (haha :))!


En nu maak ik dit jaar geen stalletjes meer, dat staat vast. Op naar een volgend projectje!

Fijne dag!

19 opmerkingen:

 1. Die stalletjes, Inge, ik ben zo fan! Als ik verder geraak dan de vaste en het stokje hoop ik me daar ook ooit eens aan te kunnen wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super super superleuk! Mijn complimenten! Ik kan zelf ab-so-luut niet haken, alleen al daarom vind ik het zo knap. En dan zo klein en zo netjes, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn weer super schattig! Ik kijk ook zo graag naar mijn setje, maar ik vrees ook... nl dat de koningen pas volgend jaar gaan aankomen :p Ik ben zo blij met het patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze blijven mooi om naar te kijken. Ik ben nog altijd bezig aan Maria. Moet dringend verder doen of ze geraken nooit af voor kerst...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja watte, dat wil ik ook kunnen.
  Misschien volgend jaar :-) en anders een bestellingske doen bij jou ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is ook weer prachtig! Ben benieuwd naar de nieuwe project!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoe mooi alweer! maar...euh....ik denk dat ik hier in mijne kersstal het herdertje met Jozef verwisseld heb ;-)) Tja...ik vond het herdertje n'en toffe "Jozef", dus.....moet d'en "echte Jozef" maar voor 't ezeltje en de schaapjes zorgen, hahaha
  ik zal straks 's een fotoke placeren op mijn blogske, ok?!

  nog veel plezier
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha te strakke rolverdelingen zijn niet meer dan deze tijd hè ;)

   Verwijderen
 8. Nou het ziet er weer goed uit hoor. Jammer dat je geen kerststalletje meer doet, wilde net vragen of je er een voor me wilde haken hihii
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap, knap, knap!!Ik zal aan mijn kerststal ook eens moeten verder doen. Ik vind het in elkaar zetten nogal moeilijk met die dikke draden.Alvast bedankt voor de patroontjes.
  groetjes Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is het weer leuk geworden. Maar waar haal je het geduld vandaan? Ik vind haken heerlijk, maar van dan alles in elkaar te moeten steken krijg ik het op mijn heupen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook deze is heel mooi! Ik doe nog steeds pogingen om de mijne af te haken, maar jeetje...wat een prutswerk! Ik krijg er kramp van in m'n vingers:-) Ik denk dat ik meer van het grovere werk ben hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alweer een kerststal af! Hoe doe je het? jij hebt toch wel een record gehaald denk ik inge! Heel mooi weer geworden en zo schattig...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ach wat een werk zal je daaraan gehad hebben! het wordt vast heel dankbaar ontvangen, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat zijn je figuurtjes mooi !! Ben zelf ook bezig aan kerstfiguren (beetje laat wel...) Misschien moeten die van jou ook op mijn to do lijstje want ik zie dat je de patroontjes hier ook hebt staan. Hele leuke blog trouwens, ik kom zeker nog eens langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben voor het eerst op jouw site terecht gekomen. Wat een mooie dingen maak je zeg wauw. Ik had een vraagje over deze kerststal nl. waar ik het patroon kan vinden/kopen. De meeste zijn namelijk veel te groot.
  Groet Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je! de links staan hier op mijn blog, even zoeken op kerststal en je komt er ongetwijfeld bij uit. veel plezier ermee!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...