woensdag 19 december 2012

geen geduld

Hallo allemaal!

Man man man, mijn geduld wordt op de proef gesteld de laatste tijd. Misschien is het u al opgevallen dat ik een tijdje geleden precies wat productiever was op creatief vlak. Ik had veel meer om over te bloggen, voortdurend nieuwe maaksels om u te tonen. De laatste tijd is dat een beetje geminderd, lijkt het...

Awel, nee. schijn bedriegt! Ik ben namelijk drukker dan ooit bezig geweest, ik vertelde er een tijdje geleden al iets over. Ik kan/mag er alleen nog steeds niets van laten zien, hoe trots ik ook ben op het (voorlopige) resultaat! Vreselijk vind ik dat, zo geduldig moeten wachten... :).

Los van mijn geheime projectje heb ik ook een reeks kerstcadeautjes gemaakt. Onder andere voor de kerstswap plus en voor secret santa. Ook die maaksels mag ik dus nog niet tonen op mijn blog. Wééral geduld hebben dus :). Niettemin kan ik misschien wel al een tipje van de sluider lichten en jullie één setje ingepakte cadeautjes tonen. Ik zeg niet voor welke swap deze pakjes zijn, laat dat nog maar een verrassing zijn. Morgenvroeg gaan ze allemaal op de post! Spannend :DHoe zit dat met jullie? Zijn jullie ook zo ongeduldige mensen? :)

Fijne woensdag!

14 opmerkingen:

 1. Ow ja, ikke wel, zeker wanneer het om leuke / spannende dingen gaat! Ik ben nu ook vreselijk benieuwd naar wat jij allemaal in petto hebt en fantaseer er stiekem over dat jouw Secret Santa hier bij de post zit :-)

  fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk he die Kerstperiode!!!
  dat s net het leuke: dat ongeduldige wachten ;-)
  nogmaals nen dikke mercie Inge voor je bijdrage bij onze Kerstswapplus!
  k kan je wel vertellen dat je kadootje richting Leuven zal reizen,
  naar de kinderafdeling van het UZ Pellenberg!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. fijn! ik vreesde al dat het net iets te laat zou aankomen bij jou (ik was de timing wat uit het oog verloren, sorry :s). hopelijk is het ook een beetje deftig uit de doos gekomen want het was nogal proppen om het er in te krijgen :s haha. bedankt in elk geval voor het organiseren, mimi! ik vind het een prachtig initiatief!

   Verwijderen
  2. t staat nog bij mij thuis te blinken hier, mor t komt zeker en vast op zijn bestemming!!!
   bedankt!!!

   Verwijderen
  3. oooh, en bedankt voor je kaartje! dat valt hier nét in mijn bus!

   Verwijderen
 3. Absoluut! Ik kijk uit naar je komende maaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Absoluut! Ik kijk uit naar je komende maaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet 't er mooi uit! De inhoud zal vast en zeker ook zo mooi zijn maar wat zou het nou zijn??? ja, ik ben ook ongeduldig...zelfs nu het niet eens voor mij is....toch?;) hahahaha grapje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schoon ingepakt! En ik sta ook te popelen om de kerstcadeaus op het net te zwieren. Helaas lezen de bestemmelingen ook mee, dus mijn geduld wordt nog éééventjes op de proef gesteld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke pakjes heb je gemaakt Inge! Je maakt ons weer super nieuwsgierig zoals altijd en ja, ik heb ook moeite met dat wachten om ze uit te kunnen delen en dan de reactie erop te zien :)
  Je pakjes zijn vanmorgen gearriveerd hier bij ons in UZ Pellenberg, Maren heeft ze gebracht en ik ben meegegaan. Zo blij dat de verpleegkundigen ermee waren, daarvoor alleen al zou je het doen!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb net ook mijn Secret Santa pakketje op de bus gedaan! Ben heel benieuwd wat de onvangster er van vindt....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb je pakketje ontvangen!! :)
  en ik ben er echt blij mee...
  Alleen al toen ik je naam zag staan op het pakketje was ik een vreugde dansje aan het doen :)
  ik heb het al helemaal op mijn blog laten zien!

  Grtjs en dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...