vrijdag 1 juni 2012

strikt verboden voor mama's die jarig zijn op 10 juli !!!

Want dit zijn een paar cadeautjes die ik ineen heb gestoken! Dus mama, wees gewaarschuwd! Als ge verrast wilt worden, stop dan OGENBLIKKELIJK met lezen! :)*dumdidumdum... ge kunt nog terug!**Awwwww nu niet meer :)*
Aangezien mama veel zorg besteedt aan haar lunchpakketjes, ze iets heeft met blauw en rood (en eigenlijk ook wel groen en geel, maar ge kunt nu eenmaal niet alle kleuren tegelijk verwerken...) en ze een paar fleurige pakjes verdient voor haar verjaardag, sloeg ik afgelopen week aan het knutselen.

Zie hier het voorlopige resultaat:Een lunchzakske voor de bokes en een afwasbaar zakje (zowel vanbinnen als vanbuiten) om bokes, fruitjes en drankjes vervolgens in stijl te vervoeren!

 
Er zijn heel wat patronen voor lunchzakjes te vinden online, maar omdat niks helemaal naar mijn zin was, ben ik uiteindelijk maar op goed geluk begonnen. En hoewel ik gaandeweg op wat probleempjes stootte die ik in een volgende versie zeker anders zou doen, ben ik toch zeer tevreden met het resultaat!
Er zit een dikke laag vlieseline in voor de stevigheid (en wie weet ook een heel klein beetje isolatie) en het zakske heeft uiteindelijk ook de perfecte grootte, vind ik.


Hopelijk gaat ze er blij mee zijn! Kon ik het al maar geven.... :D7 opmerkingen:

 1. hihi, zo herkenbaar dat je het meteen wilt geven. Wat een snoepje is het geworden, ziet er echt super uit! Zal ze vast blij mee zijn (en anders wil ik m wel!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens mij gaat ze der heeeeeel blij mee zijn, knap!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh superleuk ! Zou ook wel de jarige mama willen zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zaaalig tasje!
  Ik heb ook zo'n lunchtasje en ik moet zeggen: élke dag gaat het mee!
  't Wordt van hier naar ginder gesleurd, ik vind het echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk cadeautje, daar zal ze zeker blij mee zijn

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! De stoffencombinatie is echt heel geslaagd (I ♥ rood + blauw)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...