woensdag 6 juni 2012

onverwacht begin van de dag...

Als zeer amateuristische liefhebber van alles wat er rondom ons gebeurt (en dan bedoel ik hier in héél ruime zin, met name in de ruimte), had ik gisterenavond eclipsbrilletjes klaargelegd om vanmorgen vroeg een blik op de "Venusovergang" te werpen. Helaas was er nog geen zon te zien toen de wekker ging omdat het vriendje moest gaan werken (omstreeks 5 uur). En zo bleef het, tot nu. Jammer....

Ik had door dit evenement dus gepland eens vroeg op te staan om ook heel vroeg klaar te zijn met mijn werk van vandaag. Helaas, door al het geprul aan de wekker deze nacht heb ik iets mispeuterd waardoor de wekker besloot helemaal niet meer af te gaan. Ik werd dus pas wakker om half 9 ipv de voorziene half 7. Zucht...

Ik heb dus ondertussen door dat het vandaag geen zin heeft om al te veel plannen te maken. Ik ga dus rustig de dag op me af laten komen. En waar kan dat beter dan in mijn knus zetel-hoekje met superzacht echino-kussen?
 

Lang leve de flexibiliteit van thuiswerken! :)


Fijne woensdag!


6 opmerkingen:

 1. Toch lekker 2 uurtjes extra geslapen! Dat zou ik ook wel willen. Ik heb een tas van datzelfde stofje en kussens in een andere kleurvariant. Het blijft een top-stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ook hier vruchteloos naar boven staan kijken... geen zonnetje te zien... Geniet van je rustige dag, het kan zoooo deugd doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ben k jaloers op thuiswerkers ;-)
  geniet van je dag ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel was er buiten niet te zien, maar voelen daarentegen....nat...nat...nat.
  Ik ben altijd thuis en plan ook heel weinig. We zien wel wat de dag brengt en momenteel zijn....dat examen bij mijn tieners! Dus is stil doen he mama! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kan maar geniet gehad hebben van die twee extra uurtjes slaap. Hier ligt ook een hele stapel Echino-stofjes klaar voor kussens, nu alleen nog tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super stofke, hier ligt er zo een dekentje in de zetel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...