vrijdag 8 juni 2012

Give-awaaaaaay :)

Na al jullie aanmoedigende commentaren van gisteren ben ik zoals beloofd gisterenavond in mijn rommelkot gekropen en na enkele uren ben er weer uit gekropen met niet één, maar twee dingen die ik weggeef in ruil voor al jullie lieve berichtjes en enthousiast volgerschap. Ik heb ervoor gekozen twee dingen te maken die typische Inge-Snuffel-maaksels zijn. Hopelijk vinden jullie ze leuk!

Ik stel de twee pakjes even aan u voor:


Nummer 1: gehaakte kersjes-oorbelletjes

Voor de liefhebster van knallende oorbellen :). Op foto zien ze er altijd iets minder spectaculair uit dan in het echt, maar ik kan u verzekeren dat ik nog nooit zo veel complimenten heb gekregen van totaal vreemden als wanneer ik deze oorbellen (allez, een ander paar hé ;)) draag.


Nummer 2: Vilten ritstasje


Aangezien mijn vilten ritstasjes het zo goed blijken te doen bij jullie, is hier een spiksplinternieuw exemplaar! Beetje meisjesachtig en vooral superzomers :).Ziezo, beide pakjes liggen hier al keurig ingepakt te wachten op hun nieuwe eigenaressen! Aangezien ik over enkele dagen op reis vertrek gaat deze give-away wel behoorlijk lang moeten lopen, met name op 6 juli. Hopelijk kunnen jullie tot dan geduld opbrengen :).

Zin om één van beide pakjes te ontvangen? Reageer dan op deze post en vertel er meteen bij welk van beide pakjes je voorkeur heeft (en wees niet te verlegen om voor de twee mee te doen, moest je dat willen ;)). Wie deze post deelt via eender welk medium, krijgt een extra kans (maar laat dit dan ook even weten in je reactie).

Good luck en vooral: merci!

124 opmerkingen:

 1. OOOOOOoooooooohhhhhhh, leuk!!!! Ik doe héél graag mee voor de superschattige oorbellen, want het zou te hebberig zijn om weer een zakje te vragen (zoooo veel mensen hebben al gevraagd waar ik mijn zakje vandaag heb:-))) gefeliciteerd met zoveel volgens en doe zo verder, want de dingen die je maakt zijn echt super! (dringend een winkeltje beginnen, zou ik zeggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een blog met fijne, kleine, kleurige dingen. Eentje waar ik graag eens naar kom piepen, en soms eens een ideetje van "pik". Hopelijk doe je dit nog lang ... en ik ga voor het zakje. Geniet van de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe graag mee voor het vilten zakje en maak een link op mijn blog hoemmelke.blogspot.com
  Groetjes en geniet van je verlof!!!
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooo zalig dat vilten zakje... en ik plaats ook een linkje op mijn blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe graag mee voor het zakje en plaats zeker een link op mijn blog. Geniet van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaauwww! Wat een leuke give-away. Een echte inge snuffel give away ! Ik kan eigenlijk zeer moeilijk kiezen tussen deze 2 prachtige exemplaren. :) Maar als ik dan toch moet kiezen vind ik het ritszakje SUPER mooi!
  Ik plaats ook een linkje op jeannine-jartel.blogspot.be
  Veel plezier op vakantie :)
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op reis zalig! Geniet ervan hoor!
  Ik neem ook graag deel voor het tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw super leuke give away !
  Ik doe graag mee !
  Kiezen is toch niet echt mijn ding, zo mooi beiden !
  Ik doe graag mee voor allebei ^^(met blozende wagen typ ik dit )
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Inge, leuke give-away! Was net van de week volger geworden, dus ik doe graag mee. Maakt mij niet uit de oorbellen of het ritstasje, ik vind ze allebeide erg leuk.
  Ik zal vandaag een linkje plaatsen op mijn eigen blog (littleredhome.blogspot.com).
  Fijne vakantie alvast.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Inge,

  ik lees hier stiekem mee, ik was erg verheugd met je post over je doctoraat. Aangezien ik zelf nog een aantal jaartjes assistentschap voor me heb is het altijd fijn te lezen dat er nog andere assistenten/doctoraatsstudenten zijn met minder wetenschappelijke interesses ;-) En ja, stiekem wil ik dan toch graag het ritstasje "winnen", het kan me maar opbeuren hé, als ik weer eens in een doctoraatsdipje zit :-)

  Groetjes, R.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey R, na het zien van je berichtje ben ik eens naar jouw pagina doorgeklinkt en kwam ik tot de vaststelling dat wij nog samen in de 'klas' gezeten hebben in Leuven :). Grappig! En ja, hoor, het kan niet altijd wetenschap zijn wat de klok slaat hé ;). Al moet ik zeggen dat er al interessante onderzoeksvragen van onder mijn naaimachien zijn gerold :D.

   Verwijderen
  2. Echt? In de klas, mmm, effe denken... In een of andere doctoraatscursus moet dat dan geweest zijn? Ik ben mijn hoofd aan het breken, maar het schiet me niet te binnen :-)

   Rika

   Verwijderen
  3. In sociale wetenschappen nog. In ons eerste of tweede jaar ofzo :)

   Verwijderen
  4. Oké, dan is het geen ramp als ik me dat niet meer herinner :-), dat is toch al een aantal jaartjes geleden ondertussen...

   Verwijderen
 11. Je geeft (give) en gaat weg (away)... Leuke woordspeling. Ik doe graag mee, en kan niet kiezen, dus doe ik dat ook maar niet...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi! Ik doe graag mee voor de oorbellen, perfect verjaardagscadeautje voor de oudste dochter die al zo lang vraagt om 'hangoorbellen'!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh ja, en ik plaats een linkje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga voor het tasje en ik zet het ook mijn blog. Een hele fijne vakantie gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ga voor het super schattige vilten ritstasje! Die maak je zo mooi! Ik zal een linkje op m'n blog zetten en op fb. Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik had gisteren nog willen reageren dat ik je handtasjes super vind (als suggestie voor je give away ;-) ), maar dit ritstasje is ook super !!! Ik doe dan ook heel graag mee (ben volger via Google reader, maar denk niet dat die in je lijstje staat). En ik vraag mijn man om een linkje te plaatsen op onze blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hiiiii Inge, een give-away bij jouw blog, ga ik voor geen meter laten liggen. De oorbellen zijn een heuse uitdaging want in jaren geen meer gedragen. Of zouden ze naar mijn pus-dochter gaan... dat zien we dan nog wel ;-)
  Linkje komt op m'n blog.
  Liefs,
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh, leuk, en een ritstasje komt altijd wel van pas. Ik plaats nog een linkje op mijn blog. Prettige reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn dochter is al weg van je oorbellen en de andere dochter wil graag het ritstasje voor haar spulletjes in te stoppen.
  Graag doe ik mee voor je beide pakjes, zo kan ik misschien toch eentje blij maken en de ander misschien ook? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, dat vilten ritszakje is geweldig!!! Ik doe graag mee!
  Groetjes, Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Rommelhoekjes brengen op! :-) ja natuurlijk doe ik mee met jou give-away en ik kies voor de oorbellen! Kandidaten genoeg in huis! :-) Ik zet een linkje op mijn blog! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hooooo, zo schoon, ik doe dus graag mee , voor de oorbellekes uiteraard!!! Ik link je ook op mijn blog!
  FIjne vakantie alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk! Aangezien ik helemaal niet verlegen ben, ga ik zonder schroom voor beide pakjes! (Of het moest zijn dat ik niet kon kiezen, maar wie geeft zoiets nu graag toe?)
  Zowel mijn fb-vrienden als mijn twitter-followers kunnen meegenieten van deze give-away!

  Veel plezier op vakantie!
  Liefs,
  Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik was (zoals je al zei) al helemaal zot van die ritstasjes, dus ik doe héél graag mee voor pakje nummer 2!
  Een hele leuke, zomerse, zonnige vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. grietje plaetinck8 juni 2012 om 13:06

  heel erg mooi en vooral ook heel lief dat je dit wil schenken !
  Wij (mijn dochters en ikzelf) gaan zonder schroom voor de beide, die we met drie zullen delen ! We komen er niet uit en vinden het allebei even leuk.
  Geniet van je vakantie !
  Ik deel alvast jouw actie via FB.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. O zo mooi, ik doe graag mee voor het tasje, en ik link je op mijn blog
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Met mijn naam - mama-kers - ga ik uiteraard voor het pakje nummer 1, definitely!! Ik ben je net gaan volgen, en zal je link delen via facebook (want via die weg heb ik je ook gevonden).
  Veel plezier op reis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Allebei zeer mooi :) Maar de voorkeur gaat naar het tasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh, zo mooooi !!!! De oorringetjes zou ik aan mijn tienerdochter willen geven, en het tasje zou iets voor mij zijn ('t is bijna vaderdag - dus ik geef het aan mezelf voor vaderdag - hihi).

  BeantwoordenVerwijderen
 30. OOOOOOOOH het ritstajse is super!!!! Net een smartphone gekocht om te kunnen gebruiken bij m'n loopavonturen (ben bijna op het einde van start to run) en die zou daar perfect inpassen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zooo mooi allebei! Ik zou het liefst het ritstasje hebben aangezien ik zelf niet over gaatjes in de oren beschik.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 32. haha... bij deze de officiele bevestiging van mijn deelname;) voor de give away voor het supermooie ritstasje! Ik duim ende laat enen kaarske branden! fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh superleuk, de oorbeleetjes vindt ik geweldig en dan scrolde ik naar beneden en zag het tasje dat ook mijn hart stal, dus neen ik kan niet kiezen, Dus moest ik winnen mag je kiezen! Ik zet het oog even op mijn blog (als het lukt, ben nog nieuw in het eigen blog land ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 34. an.emailme(at)gmail.com8 juni 2012 om 17:23

  geen gaatjes, dus geen oorbellen, maar dat zomers vilten tasje.... yummie!
  doe dus graag mee voor dat tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. leuk! Ik maak graag een kans op het ritstasje. De oorbellen zijn ook mooi, maar ik draag altijd knopjes.... Uiteraard maak ik reclame voor je op mijn blog. En fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Heel mooi, ik ga voor nummer twee, ik maak reclame op mijn blog, veel plezier op vakantie !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. awel ge maakt super leuke dingen ... dus we doen ook super graag mee voor de oorbellekes!!!
  veel plezier met je give away & liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 38. awel ge maakt super leuke dingen, daarom doen we ook super graag mee ;-)
  veel plezier & liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hier wil ik héél graag aan mee doen!! Het zou geweldig zijn om zo een ritszakje uit jouw hand te kunnen winnen. Tis een geweldig exemplaartje. Proficiat met de give away!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. O, wat maak jij een mooie dingen! Leuk hoor; ik doe mee! Ik ga in principe voor de oorbellen, die vind ik helemaal geweldig! Ben volger van je geworden... Heb zelf nog een give away lopen t/m zondag a.s. (op www.creadiefje.blogspot.com)

  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Zo leuk!, ik ben instant verliefd geworden op dat tasje :)
  echt zo schattig.

  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Weer zo'n mooie spulletjes, Inge! De oorbelletjes zijn echt schattig! En het tasje is helemaal mijn ding: rood is mijn lievelingskleur en hoe meisjesachtiger, hoe leuker ik het vind. Ik volg je al en ik heb op mijn blog een postje aan jou blog en je knutseltalent gewijd. Nu duimen maar! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oooh, zo mooi! Ik ben blijkbaar niet de enige die helemaal verliefd is op die schattige oorbellen! Ik droom al van het pronken ermee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Oh! Die kersenoorbellen zijn geweldig! Maar ik zie mezelf er nog niet mee rondlopen, dus gaat mijn voorkeur uit naar het prachtige tasje.
  Geniet van je vakantie! En hopelijk is er zon...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Zo mooi! Ik doe hel graag mee voor het vilten tasje en zet een link op mijn blog ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik ben helemaal weg van dat vilten tasje, wat een schatje!!
  Ik heb je give away ook op mijn blog gezet!

  Prettige reis

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik heb geduld!
  Dat ritstasje is mijn favoriet hoor!
  Ik link op http://nienkemaakt.blogspot.com!

  Véél plezier! x

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik doe heel graag mee, ik kies voor het vilten tasje, aangezien ik geen gaatjes in mijn oren heb (en mijn oudste ook niet!).
  Zal je linken op mijn lekkerbekkenblogje, ik geef er trouwens ook iets weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Fijne give-away! Ik doe graag mee voor het ritstasje. Ik ga een linkje op mijn blog zetten. Ik heb zelf trouwens ook een give-away lopen: http://piepow.blogspot.be/2012/06/bij-een-verjaardag-horen-cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik vind ze beide prachtig! Laat maar komen!!!
  grtjs, sis

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik vind de beide creaties supertof! Als ik al iets win zal ik er suuuuper blij mee zijn. :-)
  Geniet van je verlof.
  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik zag de give away van dit mooie tasje op een andere blog. Daar wil ik graag aan meedoen hoor!.

  Ik werd volger en plaats straks een linkje op mijn blog.

  Geniet van je verlof!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Leuk ritstasje :) dat zo ik wel graag winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Super leuk, ik zie je blog voor het eerst maar ga je gelijk volgen en maak reclame voor je via mijn eigen blog ;) Ik doe graag mee voor het tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hallo,

  Ik ben ook een nieuwe volger. Leuke Give-away. Ik wil niet hebberig zijn maar omdat ik niet kan kiezen tussen deze twee heel mooie aanbiedingen wil ik het lot laten beslissen en ding ik mee om beiden te kunnen winnen. Ik vermeld jouw Give-away nog op mijn Facebookpagina : http://www.facebook.com/pages/Koekje-Haakje-Maak-je/144856585623755

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 56. O de kersenoorbelletjes zo fijn gemaakt. Ik ontdek net je blog en ga eens verder snuffelen hier. Ik vermeld je give-away ook in men blogje. Ps: ik heb ook nog een give away lopen....

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik doe heel graag mee voor het ritstasje en ik zet nog een linkje op m'n blog
  ;)
  T

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Je maakt echt prachtige dingen, en ik zou supertrots rondlopen met zo'n ritstasje... dus ook ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. zo'n tasje zie ik ook wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik nam een kijkje op heel je blog en werd enthousiast, je maakt echt mooie dingen! Ik doe zeer graag mee met de give away en ben volger geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Voor zo'n mooie prijs doe ik graag mee! k heb geen gaatjes in m'n oren dus ik waag mijn kans voor het ritstasje :-)

  Ik zet een link op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. ooo ik vind ze allebei leuk ! Ik ben niet goed in kiezen dus ik doe graag voor alle 2 mee

  groetjes charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Waauw! Die oorbellen! Jij bent een artiest! Ik doe heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Leuk! ik doe mee, voor het ritstasje! Groetjes uit Deventer

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik ben geen oorbellendrager, maar bij het zien van dat ritstasje smelt ik!

  Ik probeer nog een linkje te plaatsen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wow! Ik smelt voor het ritstasje: zo ontzettend mooi! De oorbelletjes zijn ook supercute maar ik ben helaas gezegend met nogal wat allergietjes waardoor ik alleen maar puur goud en zilver kan verdragen wat slotje en staafje van oorbelletjes betreft, of ik krab mijn oren kapot van de jeuk...
  Dus doe ik heel graag mee voor het ritstasje !

  BeantwoordenVerwijderen
 67. wat een leuke blog! ik doe graag mee voor het ritstasje

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Die oorbellen zijn super!
  En aangezien ik niet kan haken, ga ik daarvoor.
  Want kersjes dat hoort bij de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hoi, heel graag zou ik het tasje winnen. Erg mooi gemaakt hoor en ik ben gek op dit soort meidenspulletjes. Fijne vakantie hoor.
  Groet, Astridh

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Eerst en vooral een fijne vakantie!
  Ik ben via via op je blog terecht gekomen en hij is super leuk!
  Ik ga ineens meedoen voor de give-away en ben geïnteresseerd in het tasje
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Hele leuke give-away, ik ga die delen op facebook!
  Ik kies voor het geweldig mooie ritstasje aangezien ik geen gaatjes heb voor oorbellen.
  Zelfs de verpakking is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik zag deze give-away op facebook passeren dankzij Noor, waarvoor dank, want ik vind hem super!! Allebei trouwens super leuke kadoo'tjes, toch kies ik voor het ritstasje.
  Ik ga hem dan nu ook onmiddellijk delen op mijn Facebook.
  En daarna nog eens wat verder rondsnuffelen in je blog.
  Groetjes, An

  BeantwoordenVerwijderen
 73. ik doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee voor die oorbellen OH
  i in love !
  liefs nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Nog niet zo lang in blogland ...
  Ik stel mij kandidaat voor het ritstasje : heel mooi en warme kleuren !
  Ik zet ook een linkje op mijn blog.

  Lie van regimsansel.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Wow! Ik doe graag mee en ga voor de oorbelletjes, ideaal cadeautje voor dochterlief!

  Ik word NU volger én maak een link op mijn blogje!

  Grtjs
  Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Whaaaaaaaaaaaaa, die kersenoorbelletjes!! geweldig gewoon!
  Die zouden perfect passen bij mijn kersenbroche ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. oh die oorringen!! Leuke give-away! 'n volger erbij en 'n linkje op fb.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. ik vind het superleuk, allebei en wil dus graag mijn kans wagen! ik worstel alleen met het aanmelden, profiel selecteren,... wat voel ik me een kluns!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Leuk Leuk. Ik wil graag mee doen. ik vind ze beide leuk, maar ik ga voor het ritstasje.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 80. tof! ik ga voor het vilten tasje, dat is zooooooooooooooooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Superleuk! Als het nog kan doe ik mee voor het ritstasje.
  Zo leuk die 'give-away's' heb er gisteren voor het eerst ook maar eens één op mijn blog geplaatst. Misschien vind je het leuk om te kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Dat vilten tasje is gewoonweg DE MAX ! dus ik ga er voor, en wens jou ondertussen een fijne reis.
  groetjes
  hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Oh, hoe schattig die kersenoorbelletjes, ik doe graag mee met deze giveaway, ik ben namelijk gek van alles met kersen!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ojee ... onmogelijke opdracht om te kiezen!
  Ik plaats snel een linkje en ding voor beide mee.
  Zo'n prachtige maaksels!

  groeten, Mme Li.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Wauw! Ik doe graag mee voor die super leuke oorbellen!
  En ga je ook volgen, wat een leuke blog zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. super oorbellen en zakje...mmmm ik kan moeilijk kiezen......de oorbellen graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Zo leuke pakjes!
  Moeilijke keuze, maar mijn voorliefde voor vlinders doet me kiezen voor het ritstasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. O ja, ik zet een link op mijn blogje, pippelien.blogspot.com
  En... goeie reis hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Normaal gesproken kan ik erg verlegen zijn;) zie mij blozen dan...maar dat weerhoud mij er niet van om nu toch voor allebeide pakketjes te gaan, want ik kan echt niet kiezen, vind ze allebei gaaf!

  Ik ga je give-away bij mijn give-away link op mijn blog plaatsen!

  Groetjes,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ik ga voor het tasje, de oorbellen zijn ook heel leuk maar ik heb geen gaatjes (en ben bang om ze te laten schieten )/4

  BeantwoordenVerwijderen
 91. OOOH leuke give- away! Ik ben hier voor de eerste keer en ga je zeker beginnen volgen! Wat een leuke blog!!!
  Ik doe heel graag mee voor het tasje…super mooi!

  altijd welkom om eens te piepen om mijn blog…
  http://madamevolt.blogspot.be/

  groetjes van madame Volt

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Het tasje zou goed van pas komen deze zomer (ik ga op reis), dus ik wil graag meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. leuk. Dat tasje zou ik graag willen. Ik ga je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. zwijmel...oh ja..dat tasje! Om de zomer (welke zomer?) mee op te fleuren...
  groeten van Hendrikje

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Hier reactie nr 100!! Volger 149'én ik blijf terug komen en plaats een linkje op mijn blog! Heb zelf ook een Give Away..
  Ik ga zeker voor je tasje!!! Zo ontzettend lief hebbe-dingetje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Tjeetje al 100 reacties, nou dan kan die van mij 101 er ook wel bij ;-) Ik vind het vilten ritstasje heel erg mooi. En ik heb er al een bestemming voor, namelijk al die pasjes die je tegewoordig krijgt.
  Ik zal je linkje plaatsen.

  PS je kan ook nog mee doen met mijn giveaway (bedelarmband)

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ik doe heengaat mee. De oorlellen zijn mooi, maar het rotsvaste is super!! Ik doe dus mee voor het ritstasje! En ik heb je give away gedeeld op fb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Autocorrectie.... Heeeeel handig.... Ik wou natuurlijk zeggen: ik doe heel graag mee.

   Verwijderen
 98. Oorringen zijn niet zo mijn ding maar dat tasje! Waw! Ik doe graag mee daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Hm, moeilijk kiezen! Ik denk dat ik voor het ritstasje ga...

  BeantwoordenVerwijderen
 100. ollraajt! I'm in! Ik ga graag voor de oorbellen, als dat kan.
  Ik plaats een linkje op m'n blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. dankzij mimi hebben we alweer een leuke blog ontdekt, én een leuke give-awaaay (of hoe heet zoiets). wij doen graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. hello!
  I want to play with you...please enter my name....
  I like No.1.
  I post in my sidebar!
  lapappilon@blogspot.com
  lapappilon@gmail.com

  hugs
  Eva from Serbia

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Wat een mooi vrolijk ritstasje!
  Daar doe ik graag voor mee.
  Ik word ook ineens volger.
  Gertje

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Wow, wat zijn er al veel reakties! Je hebt dan ook een heel leuke give away.
  Ik zou graag een kansje wagen voor het vilten ritstasje. Heel mooi gemaakt!
  Groetjes van Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Het vilten tasje is heel leuk en daar doe ik graag voor mee!
  Ben ook je blog gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Zou het nu eens lukken? Ik vind het tasje schitterend! Altijd welkom op mijn blog ... als het lukt start ik ook een give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Ik doe graag mee voor de oorbellen!
  (ik heb ook een linkje op mijn blog: piepeloentje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ik wil graag meedoen voor het ritstasje, inderdaad superzomers!En aangezien ik echt een meisje ben (12 jaar (én hakend;-)) past het meisjesachtige echt bij mij, vind je niet?Ik plaats ook even een link hoor!
  Groetjes, Caren

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Hallo Inge,

  Ik ben helemaal weg van de vilten ritstasjes en doe heel graag mee aan je give away.
  Natuurlijk heb ik je ook gedeeld op mijn blog EN op mijn facebookpagina.
  Grtjs,
  Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 110. via via hier terecht gekomen, maar wat maak je leuke dingen
  ben direct volger geworden en zou ook erg graag meedoen met de give away, mijn voorkeur gaat uit naar het tasje

  groetjes viki

  BeantwoordenVerwijderen
 111. nog niet zo lang je blog ontdekt, maar wat vind ik het hier leuk om te volgen :-)
  ik waag graag mijn kans voor het vilten tasje :-) ik plaats een linkje op onze eliefloblog :-) nog veel plezier tijdens jullie laatste USA-uurtjes, ben er zelf al 2x op rondreis geweest, en je kan maar niet genoeg krijgen van die prachtige natuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ben vanochtend even aan het bloghoppen en wat een leuks kom ik allemaal tegen. Zo dadelijk jouw blog eens extra doorlezen. Mag ik meedoen voor de 2e? (idd verlegenheid even opzij gezet. Vanaf nu volg ik je.....

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Waw wat een mooie dingen! Ik doe graag mee deze give-away. Ik kan niet kiezen tussen de twee- dus doe ik voor allebei mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Die kersenoorbellen zijn geweldig!
  Ik wil heel graag meedoen! :)
  Ik link op http://sunflowers-wildflower.blogspot.com
  Groetjes, Wildflower

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ik doe graag mee voor die super leuke oorbellen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Nog net op de valreep ... Ik doe graag mee voor de kersenoorbelletjes! Ik kocht net een kersenstofje, dus die zouden daar zoooooo mooi bij passen !!! Groetjes! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...