zondag 17 november 2013

give-away uitslag *tromgeroffel*

Goeie morgen allemaal!

Vooreerst: héél erg bedankt voor jullie wederom massale enthousiasme voor mijn sneeuwman-give-away! 108 unieke deelnames werden deze morgen geteld. Waw! Het selecteren van de winnaar verliep daarjuist op volstrekt toevallige wijze. Ik geef jullie even een beeld van hetgeen zich daarnet in mijn keuken voltrok: 

 
1) Meneerke sneeuwmanvingerpop is erg begaan met de toekomst van zijn grotere broer en dus meldde hij zich aan om de trekking te doen. Hij was overweldigd door het aantal namen dat in het kommetje zat.
2) Meneerke sneeuwmanvingerpop zat tussen de zee aan namen, maar slaagde er niet in er eentje te kiezen. Ik vermoed dat zijn slappe armpjes hem een beetje parten speelden...
3) Het vriendje zag dat het zo niet zou lukken en bood spontaan zijn diensten aan. Gezwind trok hij één naampje uit de hoop. Hij gaf het papiertje aan meneerke sneeuwmanvingerpop zodat hij de bekendmaking voor zijn rekening kon nemen.
4) Meneerke sneeuwmanvingerpop viel echter achterover van het gewicht van het papiertje én van vreugde omdat zijn grotere broer een nieuwe thuis zou gaan vinden bij.... BIE FRUL!

Proficiat Sabine! Ik ben er nu al zeker van dat je er iets heel leuks van gaat maken :)


Aan al de anderen: een dikke merci om een kans te willen wagen! Morgen komen de patroontjes voor de vingerpopjes online. Dat is misschien een goeie troostprijs. En natuurlijk is er over een paar maandjes ons boek met véél toffe patronen (hihi).

Fijne zondag!
x

7 opmerkingen:

 1. Die is toch wel mega super ... net op de dag dat ik dacht vandaag lukt me niets .. win ik een heerlijk Patroon ... kijk er mega hard naar uit!!! Dank je wel ! Joepie joepie joepie .. dit maakt me super blij !!!
  Liefs Sabine
  alias Biefrul

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat Sabine!!!!!!! veel plezier ermee!
  dankjewel Inge, om weer iemand zo superblij te maken....daar word ik nu ook vrolijk van sè!
  nog een fijne zondag!
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Bie frul! Ik denk dat Sneeuwpop echt een leuk thuis krijgt, maak je ook een mooie tas voor haar? Want een echte sneeuwpop kan natuurlijk niet de winter ingaan zonder de juiste accessiores.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga mijn best doen hé ... !!!
  Liefs
  bie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat Bie! Sneeuwpop krijgt vast een goede thuis! En voor ons overblijvers, volgende keer beter!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...