vrijdag 4 december 2015

Poesje Lars en Poesje Linde (en een patroontje van de Sint :)

Poesje Lars kon op veel bijval rekenen (dank jullie!) en dus tekende ik het patroon uit en deed ik nog een finale test met poesje Linde als resultaat. Is ze niet schattig?
 
Al wie een virtueel schoentje met email adres zette, ontving normal gezien het patroon van Poesje Lars. Sint Snuffel is al vast benieuwd naar de eerste foto's van jullie maaksels :).

Wie nog interesse heeft in het patroon mag me altijd en mailtje sturen op ingesnuffel@gmail.com. Het patroon is helemaal gratis, maar je hebt wel ons boek Knutselbos op Wereldreis nodig om helemaal aan de slag te kunnen (gauw op je kerslijstje zetten dus, als je het nog niet hebt - hihi ;)).


Een fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Leuk, zeker voor de poesen liefhebbers hier in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt!! Ik heb het in de mailbox gevonden. En ik ga dat zeker eens proberen, hopelijk nog voor de feestdagen. Kan het als geschenkje in een pakje.

  BeantwoordenVerwijderen

 3. افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

  شركة تنظيف مسابح بالدمام

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...