woensdag 25 november 2015

Poesje Lars

Na Feest in't Knutselbos duurde het enkele maanden eer ik nog eens zin had om achter mijn naaimachine te kruipen. Laat staan om nog eens een knuffel te maken. Na ons tweede boekenkind dreigde het dezelfde kant uit te gaan, maar toen kwam poesje Lars op de proppen en had ik er ineens weer zin in. Yes! Ik had mijn machientje toch wel wat gemist precies :)


Ik toonde Poesje Lars al eens op mijn facebook pagina en daar kwamen veel enthousiaste reacties op. Blijkbaar mankeert een poezenknuffel nog in veel huishoudens - schadalig toch?

Ik tekende dus gezwind het patroontje uit en ons aller Marina zette zich in kritische test-modus. Heel binnenkort komt de Sint het gratis in je schoentje brengen, als je wil (laat gewoon even je e-mail achter in reactie op dit bericht).

Toen Marina en ik onze Knutselbos-boeken maakten, hoopten we dat onze boekjes jullie creativiteit zouden prikkelen. Dat jullie er een basis in zouden zien om jullie eigen knuffels te ontwerpen of er eigen accenten aan toe te voegen. We vinden het zelf immers niet leuk om gewoon een patroon of werkwij...ze te volgen, koppig doen we er altijd nét iets anders mee. Gewoon omdat het kan of omdat het zo in ons hoofd beter klopt.

Met poesje Lars reken ik op dezelfde manier op jullie fantasie. Jullie krijgen immers van mij niet het volledige patroon, enkel een aantal essentiële onderdelen die je zelf dient aan te vullen met patroondelen uit Knutselbos op Wereldreis. Die patroondelen ga je bovendien naar eigen smaak een beetje moeten/kunnen aanpassen om er zo jouw unieke poezenknuffel van te maken. Klinkt als een leuke uitdaging, toch?

Tot binnenkort :)

22 opmerkingen:

 1. Poesje Lars zal vele blije gezichtjes toveren, zeker weten! Knap gedaan !!!

  Lieve groet, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag 'm al passeren, die mooie Lars! Schitterend, hoe je het telkens weer doet ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh superleuk! Ik zou m graag willen maken ;) dol op katten ❤️
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wegens allergie is een echte kat hier thuis niet mogelijk, en dit tot groot verdriet van ons allen. Misschien dat Lars dit een beetje kan verzachten! Hij ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou hem ook heel graag maken. Opnieuw een prachtexemplaar! Mijn mailadres: marieke-en-dirk@telenet.be
  bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier graag het patroontje, wij zijn echte kattenliefhebbers!!!!! kthielemans@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor ons zoontje zou het ook fijn zijn een poezenknuffel te hebben. De echte poezen gaan voorlopig nog een beetje lopen van zijn grijpgrage handjes. Alvast heel etg bedankt voor alle mooie patroontjes! Cansje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een liefie en dat visje in zijn hand hahahaha z'n leuk detail..

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil de poezenknuffel ook wel maken. Daar zal de hond misschien wel vriendjes met worden. :-) Taniastayspositive@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ik wil het patroon van deze lieve poezenknuffel ook graag hebben. Mooie aanvulling op de 2 knutselbossen die hier liggen en regelmatig gebruikt worden: n_verhaag@xs4all.nl.
  Alvast bedankt voor het patroon en je creativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Inge ,we hebben een poes maar daar komen de opvangkindjes liever niet aan. Ze is nogal eigenwijs en vind die gillende, grijpende kindjes niet altijd zo leuk. Dus zou ik Lars de poes kunnen maken die ze naar hartelust kunnen aaien en rond dragen zonder schrik te moeten hebben dat ze gekrabt worden.
  Ik zal mijn fantasie goed gebruiken om er een unieke poes van te maken.
  Groeten ,Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh dat schatje mag hier ook wel komen wonen. Het knutselboek ligt hier, dus moet dat wel lukken met die handleiding. Ik kijk er al naar uit :-) nvdbossche bij gmail.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo schattig en met dat visje erbij. Graag had ik ook het patroontje. nelebuyse13@hotmail.com
  Bedankt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Daar wil ik wel mijn schoen voor zetten. En nog een liedje zingen ook. Graag op karin@karin-ingo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oh leuk, Ik wil dat wel eens proberen: neirtakkatrien@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. dat leuk poezenpatroon wil ik graag maken ...... trouwens die 2 knutselbossen van jou zijn ook heel leuk
  quiltlien1@hotmail.be

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het poesje wil ook nog wel toevoegen aan de rij knuffels. De knuffels met lange poten vallen nogal in de smaak bij de peuters. En het uiltje maakte ik al een paar keer als geboorte kado. Met de naam van het kindje op de buik geflocked. Dat valt altijd in de smaak!
  nicoledepauw61@gmail.com
  http://elzandewereld.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lindo eu quero molde
  alexcontatoimuni@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lindo eu quero molde
  alexcontatoimuni@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Eindelijk maakte ik een poesje Mara. Het resultaat is hier te vinden: http://metliefsenlapjes.blogspot.nl/2016/01/poesje-mara-voor-een-kleine-brekebeen.html.
  Ik hoop dat de ontvangster er blij mee is; ik vind het in ieder geval een schatje! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...