dinsdag 17 maart 2015

Knutselbos op Wereldreis

Dag lieve bloglezers,

In mijn vorige blogpost beloofde ik terug wat actiever te zijn. Die post dateert van oktober... aiai, slecht bezig. Of misschien eerder bezig dan per se slecht bezig, al bij al.

Samen met Mamarina werkte ik de afgelopen maanden heel hard, soms tot behoorlijk diep in de nacht, aan een opvolger voor Feest in't Knutselbos. Met veel vreugde ontving ik gisteren een doos Knutselbos op Wereldreis boeken, vers van de pers. Nog warm, als het ware ;). Yessssssss!


 
 
Vanaf dit weekend (en hier en daar waarschijnlijk eerder) kan je het boek vinden in de boekhandels. Spannend!! Wie al wat meer wil zien, kan terecht op mijn facebook pagina of op de blogs van onze fantastische testers (zij, of zij of zij of zij of zij of zij :)).


En wat mijn blog betreft... ik ga geen beloftes meer doen. Als ik zin en tijd heb, post ik iets en als jullie even niets van me horen en me zouden missen (wie weet... ;)), ga dan zeker eens kijken op facebook. Korte berichtjes gaan me de laatste tijd beter af precies.. :).

Veel liefs
Inge


11 opmerkingen:

 1. Kijk er al naar uit om het 2 de boek in handen te hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waat hebben jullie weer leuke beesten en poppen bedacht en gemaakt. Ze zien er net zo leuk uit als de beesten uit jullie eerste boek. Hopelijk kom je toch regelmatig even wat vertellen op jouw blog. Want echt: lang niet iedereen zit (meer) op Facebook.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag al enkele diertjes verschijnen op andere blogs. Superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wellicht geen geheim als ik vertel dat ik fan ben? Na mijn kennismaking met Miel, kijk ik er helemaal naar uit om de andere wereldsterren te ontmoeten en te zien hoe dat boek vormgegeven is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, dat ziet er heel mooi uit! Ik weet wat er op mijn verjaardags-verlanglijstje zal komen :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond hem gisteren in de boekhandel. De krokodil is bijna af ! Op naar de vogel ! :-))) En dan de rest natuurlijk … En BTW, het boek ziet er weer prachtig uit, een pareltje ! Proficiat aan jullie beiden !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas wordt je in blogland toch ook wel hard gemist denk ik! Fijn dat je tweede boek uit is, moet ik zeker eens gaan inkijken. Ondertussen maakte ik uit je eerste boek toch ook al wat. Benieuwd of dit boek weer zo geweldig leuk is dan het eerste, dan zal het vast een groot succes worden. Proficiat alvast.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er weer heel leuk uit zeg!!! Mooi, proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...