vrijdag 17 januari 2014

adoptieouder gezocht!Deelnemen kan tot en met woensdag 22 januari. Voor dubbele kansen kan je ook op facebook deelnemen (en dit berichtje delen, kan ook helpen :). De winnaar wordt op 23 januari bekendgemaakt.

Veel succes en laat zeker ook even weten waarom jij deze uiltjes wil winnen! Jullie redenen zijn altijd zo leuk om te lezen!

(sorry voor de duistere foto, het zonlicht laat het wat afweten hier... :)

Fijn weekend!

41 opmerkingen:

 1. Ik doe graag mee. Ik heb zelf geen gaatjes in mijn oren en dochterlief ook niet, maar het beste vriendinneke van mijn dochtertje zou daar super blij mee zijn!!!

  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op die uiltjes! :) ik vind ze ondertussen echt jouw handelsmerk geworden...
  Ik doe dus heel graag mee om deze prachtexemplaren te winnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor zo'n schoontjes laat ik met veel plezier toch nog gaatjes schieten!!! Alhoewel ik er toch een beetje schrik van heb, van het schieten dan, zeker niet van die uiltjes ;-) Karolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochter krijgt binnenkort gaatjes in haar oren, met deze schattige uiltjes zou ze superblij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh keileuk! Ik zou ze wel aan onze oudste kleindochter geven..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dat wil ik wel! Zegt mijn dochter van 9. Ik zal goed voor ze zorgen! Alleen mag ze pas over een paar weken andere oorbellen in omdat ze vorige maand gaatjes heeft laten schieten. Ze zijn echt erg leuk! Groetjes Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Binnenkort eerste communie hier voor de oudste dochter. En ooit heb ik haar beloofd dat ze dan oorbelletjes krijgt. Ze houdt me aan mijn woord :) Deze zijn alvast super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee! Mijn nichtje is gek op uiltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WAAW! Ik zou ze cadeau geven aan mijn zwangere zus! Ze is verzot op uilen en deze zouden haar perfect passen! Ik doe dus heel graag mee! :-) groetjes! (Ik verdubbel mijn kansen op FB)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe ook graag mee. En waarom? Gewoon omdat ze zo mooi zijn en ik eigenlijk al heel wat sleutelhangers heb verzamelt. Grtj

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een knapperds!
  Ik heb zelf geen gaatjes, maar doe graag mee voor mijn nichtje. Ze krijgt binnenkort gaatjes, en zou heel blij zijn met dit cadeautje (het zou alleszins de pijn van het gaatjes schieten enorm verlichten!)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Simpelweg omdat ik hou van uilen... *duim duim*

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Niet voor mij, maar voor mijn fiere dochter die zelf ook de fimo heeft ontdekt

  BeantwoordenVerwijderen
 14. om er nog wijzer uit te zien natuurlijk
  groetjes Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil gerust pleegmama zijn van deze leuke uiltjes. Op het geboortekaartje van mijn kleindochter stond een uiltje. Voor haar heb ik dan ook jouw uil in stof gemaakt. Dus deze uiltjes zouden daar perfect bij passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een prachtige oorbellen, zo'n mooie uiltjes. Iedereen die me kent weet dat ik van uiltjes houdt. Alles waar een uiltje op staat of de vorm van een uiltje heeft moet ik hebben. Wat zou het fijn zijn om deze oorbellen aan de collectie toe te voegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zou ze ook graag adopteren! (Adoptiemama van een kindje zag/ziet mijn vriend niet zitten, maar tegen deze uiltjes kan hij toch niets hebben.)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. toen mijn dochter de oorbellen daarnet zag was haar eerste reactie "wat een coole oorbellen, die wil ik hebben" dus dan proberen we gewoon een gokje te wagen. Ze is helemaal gek van uiltjes. Ze heeft zelfs een uilenslaapkamer.

  groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wil ik wel winnen. Ik ben de 22e jarig, dus dit zou een leuk cadeautje zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. zo leuk!
  waarom ik wil winnen? omdat dat gewoon superschattige uitljes zijn, omdat hier twee grote uilenfans rondlopen, omdat groen mijn lievelingskleur is, omdat.......

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo schattig! Mijn grote mini heeft tijdens de kerstvakantie gaatjes gekregen. Dit paar uiltjes zou een leuke verrassing zijn eens ze andere oorringetjes mag dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik waag graag mijn kans.
  Met 2 zoontjes met een uilenmuts, heeft mama nog niets om mee te doen met de "uilenrage". Dit zou het ideale moment zijn om hier iets aan te doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. OOOHHHH, die zijn PRACHTIG!! Ik heb wat met uiltjes! Daardoor is mijn blog gestart, dat was de eerste foto die bovenaan erop stond en ondertussen zijn de uiltjes mijn "huismerk" geworden zeg ik altijd. Ik brei ze heel graag en deel ze heel vaak uit als cadeautjes voor elke gelegenheid.
  Dus bij deze wil ik me graag als adoptieouder aanmelden!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zoooo mooi! Hier wil ik wel mee rondlopen en reclame maken voor je leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Voor mijn prachtige dochters. Grote zus is momenteel super flink bij de grootouders terwijl kleine zus flink aan het vechten is, om stapje voor stapje snel groot en sterk te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh leuk !! maar als ik ze zou winnen weet ik niet of ik ze voor mezelf zou houden (ik heb een hele collectie oorbellen in alle kleuren van de regenboog, elke dag een ander paar afhankelijk van de kleding die ik draag ) of voor mijn vriendin met een liefde voor uiltjes (ze heeft voor de geboorte van haar dochtertje een maand geleden een geboortekaartje gemaakt met uiltjes op en als doopsuiker uiltjes genaaid en gehaakt)
  ik doe ook mee op FB

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik doe graag mee. Nee niet voor mezelf, maar voor iemand waarvan ik weet dat ze helemaal gek is van uiltjes en die zeker nu wel even een opsteker kan gebruiken. Dus ik wil ze niet voor mezelf hebben maar graag aan iemand anders toesturen als dat mag. Ik hoop het. Ik duim dan maar even want ik gun het har zo.
  Ook op facebook ga ik nog even mee doen ;-) Wie weet helpt het als ik dubbele kans maak.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik zou ze aan de dochter van mijn nicht geven. Die houdt zo ontzettend veel van uiltjes.
  Een leuk cadeautje voor haar. btw leuke blog

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Omdat ik op het werk al serieus genoeg moet zijn, wil ik in mijn vrije tijd 'vrolijk' zijn, deze uiltjes zullen daar bij helpen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Omdat ik zwaar fan ben van uiltjes natuurlijk!!! Zelfs mijn dochter haar kamer is met uiltjesbehang ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. o wat een leuke uiltjes.Ik doe mee niet voor mezelf maar voor mijn tienerdochter. Die doe niks liever dan oorbellen kopen de laatste tijd.Echt niet normaal

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Van mijn huisgenoten krijg ik geen kat, dus dan maar schattige uiltjes om mij gezelschap te houden op eenzame momenten?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Jongste durf-al-dochter heeft van vorig jaar gaatjes laten schieten, oudste bang-van-alles-dochter durfde niet.
  Maar wel heel veel problemen ermee gehad: telkens verzweerde het, en pas sedert een maand of twee lijkt de ellende voorbij en kan ze genieten van haar oorbelletjes. Zelf zou ik er al lang de brui aan gegeven hebben en ze laten toegroeien, maar dappere meid heeft het allemaal doorstaan.
  Met het vormsel in het vooruitzicht zou jongste dus superblij zijn met zo'n schattige uiltjes in haar oren.
  Geen facebook en geen eigen blog, dus wordt het een waterkansje om te winnen, maar hé, we hopen en blijven positief !
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Omdat die prachtig aan mijn oren zullen hangen, maar dat geldt voor iedereen zeker...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Waarom ik deze uiltjes zou willen winnen?
  Omdat ik zot ben van uiltjes en dit dan de perfecte reden is om de gaatjes in mijn oren eens terug open te prikken?!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik ken een lief meisje dat een moeilijk jaar achter de rug heeft en dat af en toe de wijze en geruststellende woorden van deze uiltjes in haar oren goed zou kunnen gebruiken. Je zou haar er een heel groot plezier mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Op de valreep gezien : deze leuke give away !
  Waarom ik zou willen winnen ?
  Omdat mijn kleindochtertje oorbelletjes draagt en hier 'zotcontent' mee zou zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zalig!!! Ik wil absoluut ook een kansje maken om deze uiltjes te winnen... Niet om aan mijn kinderen, kleinkinderen of petekindjes te geven, maar gewoon voor mezelf om mezelf te verwennen en omdat ze zo schattig zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik wil ook een kansje wagen! Waarom??? Omdat ik onlangs in mijn klas allemaal verschilllende soorten uiltjes heb gemaakt met de leerlingen: in karton, in stof, in papier,... en ik wil graag paraderen met uiltjes in mijn oren :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik was gisteren jarig en een laat cadeautje zou wel leuk zijn :) Mijn leerlingen (van 18 jaar) vinden trouwens mijn oorbellen altijd fascinerend. Zelf de jongens hebben altijd commentaar op mijn legoblokjes in mijn oren. Met deze uiltjes zou ik zeker succes hebben.
  Ook mijn dochter Noor van 11 zou ze wel graag dragen. Groetjes en veel succes met het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik kwam je blog tegen op blogmadammen en maar goed ook, dat ik dit al die tijd gemist heb! Jammer! Blij je inspirerende blog gevonden te hebben! En dat boek, daar kijk ik ook alvast naar uit!
  En aangezien het nog steeds woensdag is, waag ik nog vlug mijn kans je voor de adoptie :-) !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...