zondag 18 augustus 2013

testers gezocht... :)

Goeie morgen allemaal!!

Amai, alweer een drukke veertien dagen zijn voorbij gevlogen! Er gingen wel 100 mails over en weer tussen mij en Marina, mijn stikmachine maakte overuren en illustrator werd een steeds betere vriend van mij. Hoewel jullie hard geduimd hadden voor onze fotoshoot is deze letterlijk in het water gevallen (nat dat het was die dag! amai!), maar deze woensdag krijgen we een herkansing! Alles is klaar, de weergoden zijn ons voorlopig gunstig gezind en ik kijk er al naar uit :).

Aangezien het grote werk hier voorlopig even aan de kant is (nu mogen de mensen bij Van Halewyck even hun ding doen met onze ideeën :)), dachten Marina en ik dat het misschien het moment was om jullie ook even aan het werk te zetten. Wat denk je?

Al onze patronen zijn klaar en veelvuldig getest door onszelf, maar nu zijn we ook nog op zoek naar enkele enthousiastelingen die de patronen een keer voor ons willen testen. Kwestie van zeker te zijn dat ook jullie tot een leuk resultaat kunnen komen, want dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste hé.

Concreet zijn we op dit moment op zoek naar 4 naai(st)ers die voor ons elk 1 patroon voor een toffe knuffel willen testen. Een beetje naaiervaring is handig, maar niet meteen nodig. Een beetje voeling met kinderen en wat kinderen leuk vinden, is wel mooi meegenomen. Je houdt tot slot aan je test een leuke knuffel over waar je een kindje heel bij mee kunt maken!

Een knuffel maken duurt niet zo lang (een uurtje of 3, al naargelang je ervaring) en je krijgt tijd tot 20 september om het patroon uit te testen. Wat krijg je van ons in ruil? Een eerste previewtje van de patronen en een vermelding in ons dankwoord (haha), een gratis patroon met werkbeschrijving en een kleine verrassing...

Spreekt dit alles je aan en heb je zin om ons te helpen? Reageer dan op dit berichtje door je e-mailadres achter te laten en er even bij te vertellen of je veel of eerder weinig naaiervaring hebt. Op 25 augustus kies ik er 4 mensen uit die zich aan een mailtje met concrete details van ons mogen verwachten. Al vast een héél dikke merci!!


Fijne zondag!!

137 opmerkingen:

 1. Ik heb wel zin om eens een tester te zijn om een leuk knuffelpatroontje van jullie uit te werken. Naaiervaring zit in de vingers ;-) Dus als het kan en mag sofie.oosterlinck@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga wachten tot het boek er is (ben wel heel erg benieuwd!), en de test overlaten aan mensen met wat meer ervaring... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De zin om te testen is er bij mij zeker, maar helaas de tijd niet :(
  Sorry dus, ik ben geen kandidaat. Maar ik ben zeker dat je mailbox zal overstromen van enthousiaste kandidaten die er wel tijd voor hebben :)
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het heel leuk vinden om een knuffel te testen. Ik heb lerarenopleiding textiele werkvormen gedaan. Ik ben meer van het haken en werken met vilt, maar een naaimachine heb ik hier tot mijn beschikking ;-)
  Groeten Corine
  villakakelbontbycorine@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt mij leuk om een patroon te testen. ik heb redelijk veel ervaring met de naaimachine. Mijn email adres is: jhbear@live.nl
  Vriendelijke groeten van Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Inge,
  Jammer, ook ik wacht vol spanning op het boek om één en ander uit te proberen.
  Succes met zoektocht en de verdere afwerking van het boek!
  Grtjs, Viviane

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het heel tof vinden om een patroon van jullie uit te testen. Ik heb redelijk wat ervaring met naaien. Ik ben geen expert maar ook geen beginneling.
  Ik heb hier kinderen rondlopen die altijd bereid zijn om knuffels te adopteren en we beginnen binnenkort terug aan de Plus van de kerstswap plus....
  Groetjes
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super, ik wil wel tester zijn! Ik ben sinds een jaartje naailessen aan het volgen en helemaal gebeten door de naaimicrobe, of zeg ik door de naaimachine. Sinds enkele dagen heb ik een blog met mijn eigengemaakte creaties onsmie.wordpress.com, nog heel beperkt, maar ik heb alvast genoten van elke uitdaging, dus vast ook van die als tester. mijn email marga.balemans@scarlet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lijkt me heel leuk om een patroon voor jullie te testen. Ook veel ervaring met naaien, maar ik ben geen professional. Moet ik mijn emailadres zomaar op het net zetten? Ik hoop toch een berichtje van je te ontvangen. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Inge,
  Jammer, ook ik wacht vol spanning op het boek om één en ander uit te proberen.
  Succes met zoektocht en de verdere afwerking van het boek!
  Grtjs, Viviane

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo

  ik zou ook wel een heel graag een patroon van jullie uittesten .

  mijn email els.rits@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hier een heleboel leuke stofjes, heb enkel nog maar rokjes, tassen en ritstasjes gemaakt en ben klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik geef les in een kunstacademie, ook aan de kleintjes...het zou wel een eer zijn mocht ik jullie werk mogen uittesten.
  emmelluna@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey

  Zo'n leuke knuffel, waar waarschijnlijk alle kinderen wel weg van zullen zijn, dat zie ik wel zitten om te testen. Mijn ervaring met de naaimachine is beperkt, in die zin dat ik 10 lessen heb gevolgd om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Voor de rest ben ik een autodidact en ben ik niet te braaf om zelf dingen uit te proberen (met wisselend succes). Ik heb al een paar kleedjes genaaid voor mijn 2 dochtertjes van 3 en 5 jaar. De jongste kan niet zonder een knuffel. Ze hangt er steeds haar tutje aan (aan de lange benen van de neushoorn) en zo kan ze haar tutje 's nachts makkelijk terugvinden, zonder mama te roepen.
  Hopelijk loopt de zoektocht en het resultaat vlotjes.
  Groetjes
  An
  naamsesteenweg122@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lijkt me wel erg leuk... Sinds oktober vorig jaar heb ik een naaimachine en met behulp van een ander prachtig boek (zo geknipt!) mijn eerste schreden in naailand gezet. Inmiddels heb ik aardig wat dingen in elkaar gezet (zonder naailes) dus het lijkt me erg leuk om een patroon voor jullie te testen. Oja, ik heb 2 jongens van 3 en 6 dus die weten wel raad met een knuffel, moet er dan ws meteen 2 maken ;)
  Mijn mailadres is exwijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh dat lijkt mij ook wel leuk om te doen! Ik heb behoorlijk ervaring met naaien, en drie kinderen in huis die dol zijn op knuffeltjes. Mijn email is brigittevanslooten@hotmail.com, ik zou het echt heel erg leuk vinden als ik 1 van de gelukkigen ben die mag testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het lijkt me super om iets te mogen uittesten. Heb al enige ervaring om tuts te volgen en dan ook te maken. En als jullie mij kiezen, heeft het knuffeltje al direct een thuiske bij één van mijn spruitjes.
  Ben nu al benieuwd naar jullie boek!!

  M.hellin@colinbus.com

  Marij

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als je nog iemand zoekt, graag dan! Ik ben precies wel rijkelijk laat aan de reacties hierboven te zien :)
  Ik heb al wat ervaring met naaien; kleding, knuffels, allerhande. Kijk maar op mijn blogje.
  Laat maar weten of ik een patroon mag testen. Mijn e-mail adres is reginaryckewaert@hotmail.com.
  Ik duim! groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het lijkt me heel leuk om een keer een patroon te testen. Ik heb behoorlijk wat naaiervaring maar alleen op het gebied van kledingstukken, knuffels heb ik nog nooit gemaakt. Maar mijn dochter van net 5 zou het vast geweldig vinden als ik voor haar een knuffel zou maken. Verder ben ik erg goed in het nauwkeurig lezen. Ik zie ook altijd allerlei foutjes in bestaande patronen. Dus daarom denk ik dat mijn commentaar zeker nuttig voor je zal zijn. Mijn mailadres is ellendewombat @ gmail.com.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo, ik wil graag een knuffel voor jullie testen. Ik heb al een aantal poppen van tante hilde gemaakt en ook een aantal knuffels uit het boek 'wil jij mijn vriendje zijn', dus ik heb wel wat ervaring.
  Groetjes
  Charlotte (c1dekoker@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk, ik wil ook wel graag eens testen.
  Ik heb een beetje naai en stik ervaring, zelf 3 kids en een schattig metekindje.
  Mijn email is bosteels.wendy@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 22. oh wat leuk! ik heb nog nooit een knuffel gemaakt (ook nog nooit een leuk patroon van gezien..)! lijkt me heel erg leuk om te doen (zou ook meteen een mooie gelegenheid zijn om mijn dochter wat meer te leren over de naaimachine ze had daar namelijk om gevraagd maar ik had geen idee hoe of wat).

  Ik heb weinig ervaring met patronen; eigenlijk alleen maar een poppenjurkje. wel met eigen fantasie o.a. een poppenslaapzak, gymtasjes en een rugzak gemaakt, ook nog dingen zoals broeken korter gemaakt en reparatie aan een tas.

  wie niet waagt die niet wint.. vieraardbeien@hotmail.com
  Groeten Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hey :)
  Ik zou enorm graag testen. Ik ben 21 jaar, studente en heb vakantie in september! Ik heb nog maar iets meer dan een jaar een naaimachine. Ik heb nooit naailes gevolgd en leer dus alles van internet (blogs), boeken, buren en eigen creativiteit. Om mijn blog kan je alles zien wat ik al gemaakt heb. Knuffels maak ik heel graag en die van jou zijn echt geweldig! Het liefst maak ik spulletjes voor mijn metekindje. Ze is nu anderhalf en ik ben gek op haar :)
  Ik zou het echt een grote eer vinden om te mogen testen en hoop echt super hard dat ik er uit gekozen word. Als je meer informatie over me wil mag je altijd mailen.
  Dit is mijn e-mailadres: viltenstof.dodo@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk!! Ik help graag mee! Ik weet hoe een naaimachine werkt en heb al een aantal knuffeltjes en andere dingen genaaid (zie mijn blog).
  Mijn emailadres: liesbeth_xxx@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk!! Dat zou ik heel graag doen.
  Ik naai sinds onze oudste geboren is Dat is nu ruim 8 jaar. Heb al van alles gemaakt, van kinderkleding, tot tasjes tot knuffels.
  Mijn email adres is info@bonjoli.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Als je graag wil weten of een beginnende naaister in staat is om de knuffel te maken dan geef ik mij heel graag op als testster! Sheenablogt@gmail.com. Ik heb ook een zoontje die zeker nog een knuffel kan gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nog een beginneling, maar wel met enorme goesting om je patroon uit te testen!
  mmmara(at)telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 28. hey hey,

  ook ik zou graag een patroon willen testen! ik heb jouw knuffels eerder al met veel plezier genaaid ( de wolf en de uil) en ik vind jou patronen gewoon geweldig! ik heb zelf geen kinderen maar ben bezig om een doos vol knuffels te naaien voor het goede doel POEKIE, de knuffels worden dan uitgedeeld aan de kinderen op de kanker afdelingen in het ziekenhuis dus de knuffel komt dan zeker goed terecht. Ik heb genoeg tijd om een knuffeltje te maken. Ik heb gemiddelde naai ervaring denk ik. Ik heb zelf een kraampakket voor mijn beste vriendin genaaid ( waaronder de twee knuffels met jou patronen, een boxkleed en kleine dingen zoals slabbetjes etc) ik maak ook quilts en af en toe een makkelijke tas. ik kan dus redelijk naaien maar hele moeilijke patronen snap ik ook niet dus een goede test misschien?
  Mijn email adres is: Denise_carlier@hotmail.com
  ik reageer hier via mijn bak blog maar mijn andere blog met ook mijn naaisels is www.hetkleinemeisjeuitdegrotestad.blogspot.com geen idee of jullie hier op willen kijken hoe mijn naaikunsten zijn hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oooh, ik wil ook wel graag eens iets testen :-)
  Mijn naai-ervaring zweeft ergens tussen beginner en ervaren. stilletjes aan gaan we richting ervaren.

  email: ribbenselena@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zo'n knuffeltje testen, dat lijkt me super! Ik heb een zoontje van 2,5 dus liefst wel een jongens-vriendelijke knuffel! Ik naai nog maar een klein jaar, maar heb al ervaring met rokken, kleedjes, truien, broeken, ... Ik doe het allemaal gewoon en ik zie wel waar ik uitkom :-). Als ik jou blij kan maken als tester, dan hoor ik het graag! Mijn e-mail adres: theneedleofchoice at gmail punt com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi, ik zou me ook wel eens willen wagen aan het uittesten van een patroontje van jullie. Ik kijk ook wel vol spanning uit naar het boek, maar hé zo een voorafje maakt het wachten wat draaglijk ;).
  Ik heb nog niet zoveel naaiervaring, heb het ook allemaal op men eentje geleerd, maar heb toch al wel wat knuffels gemaakt. Kindjes heb ik genoeg om te plezieren, vermits ik voor de klas sta.
  Als ik jullie kan helpen, graag dus!

  ankeeveraerts@hotmail.com/ gemaakte naaiwerkjes kan je zien op: http://steekeltje.blogspot.be

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik geef me ook graag op als tester :) En wauw, zo snel dat jullie met het grote werk klaar zijn! Ik ben al heel benieuwd!
  la merlette blanche @ gmail . com zonder al de spaties uiteraard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wauw wat leuk!!
  Ik heb veel ervaring met de naaimachine. Ik zou het leuk vinden te mogen testen.
  mijn werkjes zie je op mn blog
  renskecreatief.blogspot.com

  mijn email is renstepr(at)gmail.com
  groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh, hier heb ik zin in. Mijn email: bijvollemaan@gmail.com. Ervaring genoeg (3 jaar lessen gevolgd en nu vooral kindercadeautjes), alleen veel te weinig tijd om zoveel te naaien als ik eigenlijk zo willen... Ervaring met kinderen ontbreekt er ook niet aan. 2 knuffeljongens in huis en een meisjesbaby onderweg!
  Groetjes,
  Griet

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Heel graag wil ik iets voor je testen! Lijkt me geweldig leuk! Normaal gezien heb je mijn mailadres nog van je PIF oproep. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. ik test ook heel graag julie patroon. ik heb hier genoeg kindjes die dat ze daarna heel graag willen knuffelen.

  nog veel succes met jullie boek!
  groetjes Linde

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik wil zeer zeker mee testen! Mijn naaiervaring kan je op mijn blog zien: madeliefmeisje.blogspot.be
  Mijn e-mailadres is madeliefmeisje@gmail.com
  Ik kijk alvast uit naar dat boek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. mijn zoontje van 3 is dol op knuffels en daarom ben ik altijd op zoek naar iets nieuws om hem te verrassen. Ik zou dus dolgraag jullie patroontjes willen testen en kijk ook al uit naar jullie boek. Mijn emailadres is simons@bbf.be. Ik heb al een goed jaar de microbe te pakken en indien echt nodig, kan ik altijd mijn hulplijn (mijn mama) inschakelen om te helpen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. OOoo, wat superleuk zeg, een patroontje testen,dat zou ik echt heel tof vinden!!!
  Ik heb een fijne Pfaff als naaimachine waar ik al menig uurtje achter heb gezeten. Op mijn blog (http://decreatieveuil.blogspot.nl) zie je o.a. genaaide knuffels voor kinderen. Ook met vilt kan ik goed overweg.
  Mailadres: creative.patriciasmit@gmail.com
  Heb trouwens een leuke GIVE-AWAY lopen tot 14 september dus als je zin hebt om mee te
  doen ben je van harte welkom. Je kunt 5x kans maken, dus een gokje wagen kan geen kwaad.
  Hartelijke groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oh ik heb ook wel zin om zo'n patroontje te testen. En ik kan wel overweg met de naaimachine, maar heb wel nooit echt lessen gehad. Eerder een durf het zelver :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een lijst al zeg. En ik zet me ook graag in het rijtje. Naaiervaring genoeg (kijk anders maar eens op piekewieke.blogspot.com),en goed gevulde stoffenkast en twee knuffeltesters in huis. Een mailtje sturen kan naar piekewieke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik zou graag een patroon voor je testen. Ik heb inmiddels wat naaiervaring opgedaan, maar heb geen lessen gevolgd. Met knuffels heb ik bijna geen ervaring. Met een tutorial kom ik er meestal wel uit.
  Mijn emailadres is Saskia.groen1@gmail.com

  Groetjes StoffeSas

  BeantwoordenVerwijderen
 43. O ja, dat zou ik heel graag doen, een van jullie patroontjes testen! Ik naai ondertussen al drie jaar, dus heb al heel wat ervaring, maar nog niet met knuffels, dus dit lijkt me ideaal. En Lilith en Ernest zouden het maar al te tof vinden, denk ik, zo'n zelfgemaakte knuffel.
  Mijn mailadres is piepow.blogt@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hallo, ik wil ook wel een naai-tester worden! Ik heb nog maar een paar maanden ervaring als naaister maar heb al verschillende tassen-pennenzakken-rokjes gemaakt. Hier lopen 2 kwajongens rond van 2 en 4 en een grote familie met veel kinders dus een eigenaar voor die knuffel vinden we wel ;) carolienvn@me.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. O, dat wil ik wel! Ik heb niet superveel ervaring, al is jouw uiltjespatroon destijds welngoed gelukt! Ik waag een kansje! Ben trouwens superfan en heeeeel nieuwsgierig naar jullie boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi! Lijkt me super om jullie patroontje te testen! Ik heb een redelijke ervaring met naaien. En verder ben ik gek op alles wat met speelgoed en kinderdingen te maken heeft (voel me soms niet erg volwassen, oei!). Mijn kinderen zijn gek op knuffels dus een knuffel komt sowieso goed terecht! Mijn emaialadres: judith.notebomer@tiscali.nl. Ik ben sowieso erg benieuwd naar het boek!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. oei, wat een boel animo al. Ik wil ook wel testen. Dan heb ik misschien meteen een leuk kadootje voor dochters verjaardag in oktober. Ik heb redelijk wat naai ervaring. Mijn emailadres: reggy+blogger@ii.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh!! wat veel mensen die willen testen! Maar ook ik wil het graag doen, verschillende babietjes die nog in de buik van de mama zitten, lijkt mij een super kado, een zelf gemaakte knuffel van mij voor hen! ladybugenco@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hallo,
  Ik wil graag je patroontje testen! Via je blog kwam ik op het idee om uilensleutelhangers te maken voor aan doopsuiker te hangen. Ik maakte er 200! Met je werkbeschrijving maakte ik ook 2 grote uilen voor meter en Peter. Ik ben nog maar net een jaartje aan het naaien maar heb de microbe te pakken. Ik heb nooit naailessen gevolgd. Een knuffel voor een van de drie dochters of de pasgeboren zoon zou leuk zijn om te maken!
  Groetjes
  Katrien
  Katrienkennis@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Oei, ik maak waarschijnlijk maar een waterkansje, maar wil het toch wagen om ook zo'n patroontje van jullie uit te testen, want je weet het hè Inge, ik ben FAN van jouw ideetjes! Heb al wat ervaring met de naaimachine, ben wel auto-didact, maar kan er toch al aardig mee weg!
  Dus,...laat maar komen die test! , zou ik zeggen ;-))
  groetjes
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Helaba, knuffels maken, da's echt mijn ding !! Ik zou het een hele eer vinden om een van jullie knuffels uit te testen. Ervaring heb ik er toch al een tijdje mee, kijk gerust eens rond. Mijn mailadres : mandarien7@gmail.com
  Veel succes met de komende fotoshoot en de verdere voorbereidingen van jullie boek !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ook ik wil wel een knuffel proberen maken... Ook een autodidact, maar dit lukt vrij goed. 3 dochters die hier gerust nog een extra knuffelvriendje willen verwelkomen...
  ellenvanderreyd at hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 53. hier eentje met wel wat naaiervaring maar nog nooit een knuffeltje gemaakt! Dus dit is mijn kans. Thielemanseve@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 54. aha, hier wil ik mij gerust voor opgeven :), lijkt me heel leuk om te doen, zeker met zo'n geweldige knuffels als die van jullie, en ervaring heb ik ook wel genoeg met knuffels!
  ollieenwallie@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ooh, ik ben al superbenieuwd! Ik wil mijn kans dus ook wel wagen om zo'n patroontje uit te testen. Ik ben geen ervaren naaister, maar volg nu ondertussen toch al wel twee jaar naailes. eve.pinxteren@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik wil ook wel proberen. ik kan met een naaimachine goed overweg, maar nog nooit een knuffel van een patroon gemaakt! Lijkt me dolle pret!
  petra.seys@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wow wat gaaf, ik ben benieuwd naar jullie boek! Ik wil heel graag een patroon testen, maar wat zijn er al veel reacties! Ik naai al een hele tijd, vanalles, maar knuffels heb ik nog maar 1x gemaakt, dus ik zou dit graag voor jullie testen.
  Groetjes Els (maaksels)
  elsmeijers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Super benieuwd naar je boek!!!
  En ik ben ook wel kandidaat op een knuffel uit te testen. Ik was toch van plan om je uil te maken. Heb wel wat naai-ervaring maar nog niet super veel. Maar, ik sta wel open voor een uitdaging.
  Lieve groetjes,
  Isabelle

  sistersmade.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ook hier een hele nieuwsgierige ziel!
  ik zou ook erg graag testen, zoals zovelen hier :-)
  met een dochter van bijna 4 en een zoon van 2 heb ik ook het ideale testpubliek in huis...
  ik hoop dat ik bij de 4 gelukkigen ben...

  elkenys84(apestaart)gmail(punt)com
  madebyelke.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Tis hier al veel te lang geleden dat ik nog eens een knuffel gemaakt heb. Testen wil ik dus met heel veel plezier doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ik ben zo benieuwd naar jullie boek...
  Yane is dol op knuffels en zou dus met veel plezier testen. Ik heb naai-ervaring.

  katja_bollen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik ben nog tot 20/09 in zwangerschapsverlof, dus wil erg graag testen. Ons voske heeft natuurlijk al dé meest geweldige knuffel aller tijden, maar eentje extra kan nooit kwaad. Mijn mailadres: berbeluyckx@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wil heel graag testen voor jullie. Heb naaiervaring en volg naailes.
  Maak geregeld kleedjes en knuffels (waaronder jouw uil) voor mijn dochters en om cadeau te geven!
  Nog leuker is dat ik dan een preview krijg!
  miekemie951@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Graag zou ik dit willen uittesten, als zelfstandig naaister heb ik toch wel wat ervaring... Van kledij tot knuffels en andere kleine hebbedingen. Ik zal alvast mijn kleinste nichtje er blij mee maken moest ik gekozen worden. Mijn e-mail: vienna.depuydt@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 65. ook ik zou graag een patroon van jou willen testen. Met 8 kleinkinderen heb ik al heel wat knuffels gemaakt. Mijn mailadres dbooten@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 66. oh ja,dat is echt iets voor mij.
  Ik naai veel en graag . Vooral naaiherstellingen af een tot ook rokjes,shortjes en pyjamabroeken. Knuffels heb ik nog nooit geprobeerd , dus bij deze ben ik graag kandidaat tester .Tijd vrijmaken begin september is geen probleem
  Wanneer komt jullie boek uit?Ik sta al te popelen...

  Mailen kan naar :chris.de.wilde@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Pffieuw, al zoveel kandidaten. Toch wil ik een kansje wagen. Ik naai al jarenlang, vooral voor mijn meisjes. Van gordijnen, kleedjes tot speelgoed, alles rolde hier al wel eens vanonder mijn naaimachien. Op mijn blog kan je daarvan de resultaten bekijken. Je kan me steeds bereiken op naadjesendraadjes@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat een leuk idee en wat al veel mensen die hebben gereageerd! Ik ga het toch proberen:)

  Ik ben Tessa, 22 jaar en haak nog maar een halfjaartje. Kussens, patchwork en normale en etuitjes is het enige waar wat tot nu uit mijn vingers is gekomen.

  Ik hoop dat ik het wordt!

  Groetjes Tessa (tessabakker0505@msn.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Waauw dat is tof, ik zou heel graag een patroontje willen uitproberen, lijkt me gewoon super. Naai bijna dagelijks, dus dit moet lukken ;-)
  Groetjes,
  Els (k101005@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Wat een leuk blog heb je! Ook ik wil graag het patroon testen, heb maar weinig naai ervaring, dus gelijk een goede test voor jullie of het patroon ook voor de beginnende naaisters goed te volgen is ;)

  Groetjes Lotte Kerste
  Lottekerste@ gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ey! Ik zou heel graag een knuffeltester zijn! Ik heb al vele uren doorgebracht achter mijn naaimachine en start in september aan mijn 3e jaar avondschool naaien. Ervaring genoeg!
  Mijn email is anskejespers@gmail.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Brigitte vf Arend18 augustus 2013 om 20:36

  Wat lijkt dat me leuk om te testen! Heb niet zoveel ervaring, heb pas een eerste knuffeltje gemaakt. Is aardig gelukt en was hier erg trots op. Lijkt me leuk om jullie patroon te testen!!
  Heel veel succes van de week en mooi weer is al in the pocket!
  Groetjes Brigitte
  brigittevanderarend@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ik wil jullie ook wel helpen met testen! En mijn 2 minimannen helpen dan wel met knuffelen, dus dat komt vast helemaal goed.

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Zo tof! Ik wil me zeker ook kandidaat stellen. Volg nog maar een jaartje naailes, maar zo kunnen jullie eens zien of jullie patroontjes ook geschikt zijn voor minder ervaren naaisters.
  Joke.luypaert(at)gmail(punt)com

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Amai, heel erg leuk! Ik zou me ook graag kandidaat stellen, zoals die vele voor mij :D. Naailes heb ik nog nooit gevolgd, ben een auto-didact, dus soms gebeurt iets met vallen en opstaan, heb al verschillende dingen gemaakt, van tassen tot popjes tot kleertjes, kan dus wel zeggen dat ik wat ervaring heb, maar niet dat het altijd perfect is.
  kreatita(at)gmail(dot)com

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ik zou dat ook wel graag eens doen. Ik heb wel naaiervaring en een aantal kinderen :-) maar knuffels naaien is nieuw voor mij. Felvan at telenet dot com.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ik zou dolgraag een van je patroontjes testen. Ik heb 4 kleinkinderen en hehe al wat knuffels gemaakt. Heb ook redelijk wat naai ervaring (moekehandmade.blogpost.be)
  annie.boonen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ik heb nog nooit een knuffel genaaid, en bij deze wil ik de sprong wel eens maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ik wil ook wel testen, ik ben autodidact, geen beginner, ook niet echt gevorderd ;-) marjolein.van.laere@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Oei! Dat is super leuk!! Ik wil heel graag testen:). Ik heb naaiervaring en maakte ooit 2 uiltjes voor in een kraampakket. Eigenlijk nog nooit voor mijn 2 jongens van 3 en 6 een knuffel genaaid dus dat zou leuk zijn. En, als ik niet gekozen wordt wacht ik gewoon op jullie boek:). Ik wil alleen niet mijn mail adres hier neer pennen maar ik volg jullie dus dat komt goed, als dat geen bezwaar is. Veel plezier met kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ik wil gerust wel eens een knuffel maken hoor ... we zullen er altijd wel iemand plezier mee kunnen doen achteraf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Lijkt me plezant om eens een knuffelpatroon te testen, dus ja, graag!
  Byevamaria.blogspot.be
  goris.eva@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Oh ja, knuffeltester worden! Ja graag! Naaiervaring is er. Knuffelervaring minder. Karlablogt.blogspot.com karla.vr@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oh wat zou ik graag 1 van die 4 testers willen zijn. :-)
  Het zou zelfs een eer zijn :-) ik ben geen beginner noch gevorderd, ik zit daar ergens tussenin.
  Ik heb nog nooit een knuffel genaaid dus dat zou een leuk begin zijn. Aan feeling met kinderen is hier geen gebrek met een dochter van 3 en een zoon van 2 in huis.
  dieuwke.sietse@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik wil supergraag patroontester zijn! En de kinderen zullen met plezier knuffeltesters zijn. ;-)
  Ik heb wel al een beetje naai-ervaring, ik maak onder andere graag knuffeltjes op basis van geboortekaartjes.
  Mijn e-mailadres is elsbrouwers[at]gmail[dot]com.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Testen ? Heel graag, ik trek mijn plan met naaien, maar durf mij absoluut geen expert noemen. Knuffels zijn hier altijd welkom. Onze kleine monsters zijn van mening dat je daar nooit genoeg van kan hebben. Je kan mij mailen op louizeblogt@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Dit lijkt me nu eens héél erg tof!!! Knuffeltester worden :-). Ik heb wel wat ervaring met stikken, maar moet eerlijk toegeven dat ik nog maar een paar knuffeltjes maakte... (Mijn kinderen hebben er waarschijnlijk met naald en draad al meer ineen gestoken dan ikzelf). Dus zou het héél tof zijn moest ik mijn kids eens kunnen verrassen met een echte knuffel die mama voor hen maakte.
  Mijn mailadres is hildeathome@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 89. De jongste telg (3 maanden) heeft blijkbaar een zwak voor de uiltjesknuffel die ik maakte met je patroontje voor zijn geboorte. De knuffel heeft al heel wat gesabbel moeten doorstaan en sinds enkele dagen mag hij ook gebrabbel aanhoren. Ik zou het dus zeer leuk vinden om nog een patroontje van je te kunnen uittesten. Dan heeft het uiltje binnenkort ook een vriendje om mijn telgje in het oog te houden. De naaiervaring kan ik het best omschrijven: voldoende om het tot een goed einde te brengen. Mijn emailadres: lienwolfcarius@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Knuffeltester worden... Spannend... Ik zou het wel willen proberen.... Ik maakte nog niet echt knuffels. Mijn naaiervaring bestaat uit een jaartje zelf prutsen en het eerste jaar basisnaaien was oke zodat ik nu naar het tweede jaar mag. Voeling met kinderen? Ja, toch wel... Vooral de stoere jongens;-). Ik heb vier zonen tusse vijf en elf.
  Sofieenwim@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Ik wil heel graag testen, ik vind knuffels maken ontzettend leuk!! Ik heb wel ervaring met het maken van allerlei knuffels, niet dat ik 'n topnaaister ben, maar toch redelijk bedreven daarin. Dit tot grote tevredenheid van onze kleindochter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Graag!
  Heb wel wat ervaring maar maakte nog nooit een knuffel!

  grprims@hotmail.com

  Groetjes
  Griet

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Graag, ik heb best wat ervaring, maakte al wel eens een waldorfpop en knuffels van Tilda. Ik veronderstel dat het belangrijk is dat de afwerking ook zo mooi mogelijk gebeurd als voorbeeld? Je kan men werk zien op men blog. (www.troosateljeeke.blogspot.com)
  Toevallig volgende week ook een weekje verlof om me eraan te zetten en een baby op komst (8 januari 2014) om de knuffel lief te hebben ;)
  Grtz Tinke

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Ook ik waag graag mijn kansje, ik naai een jaartje of 4 (autodidact), maar nooit eerder knuffels - waardoor ik graag jullie handleiding(en) zou willen doorspitten!
  Dochterlief en zoonlief zijn 4 en (bijna) 2 dus echte knuffelfans :)
  (oooh, zo'n vosje!! <3 ) sarah.gommers at gmail punt com

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Het lijkt me leuk om voor jullie een patroon uit te mogen proberen!
  Ik ben alleen nog geen ervaren naaister.... maar dat maakt de uitdaging groter!

  Liefs Eva

  eefus.blogspot.com
  ik_ev@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 96. ik wil ook graag testen! :) ik ben geen beginner maar ook geen expert ;) mijn email: kimberlyespenhout@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Hallo Inge, leuk, ik doe graag mee. Tot nu toe maakte ik vooral uiltjes voor mijn jongens en als kraamcadeautjes, maar een andere knuffel maken zie ik zeker zitten. Mijn kinderen zijn verzot op knuffels, hun bedjes zijn een beestenbende! Groet, melanie (melanie _ bartels @ yahoo . Com)

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Hoi! Ik wil ook graag een steentje bijdragen door jullie patroontjes uit te testen. Ik ben nu ongeveer drie jaar aan het naaien en heb ondertussen een testpubliek bestaande uit één dochter van 9 maanden. Mijn blog: hetgroteboekvanflorien.blogspot.com en mijn email: magali.haesendonck@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Ik zou graag proefkonijn/tester zijn. Ben geen beginner meer maar ook geen ervaren naaister. De kiddies (zoon van 6, dochter van 2) zijn altijd zeer blij met zelfgemaakte knuffels ;) Mijn mail: vvanzeghbroeck@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Dit lijkt me eens leuk, testen voor anderen.
  Ik heb wel wat naaiervaring, maar niet met knuffels.
  gerdjeswinnen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 101. halloookes, zo leuk!! ik zou ook wel eens tester willen zijn , en dan nog voor een knuffel,tof! Ik ben mama van 3 piraatjes en naai al 2 jaar en zit ook bij de ijverige wijven in Gent. Hopelijk ben ik bij de gelukkigen :-)
  mijn email adres: drinntje@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 102. ooh... een uitdaging... net wat ik zoek ;) Ik heb ook al wat naai ervaring en maakte al de popjes van tante Hilde... Je kan zeker op mij rekenen...
  Lottesfrutsels@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Leuk! Ik wil ook wel tester zijn, jouw uiltje is me goed gelukt. Zelf ben ik kleuterjuf, ik kan de knuffel misschien wel in mij klasje gebruiken....
  annpapen@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Tof! Heb al enige naai-ervaring en wil mijn kansje wagen! Een knuffel maken lijkt me een fijne uitdaging! Hij zal hier vast wel het hartje van mijn dochtertje stelen! En anders krijgt hij een plaatsje in mijn kleuterklasje!
  geudens-aerts@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Oh ik wil zo graag eens iets testen! Heerlijk vind ik dat. Hopelijk ben ik erbij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Heel veel naai-ervaring heb ik niet vind ikzelf, maar ik wil het anders wel proberen. Heb een naaimachine, heb al een paar handtassen gemaakt, o.a. een patroon van jou :)
  En als ik er niet bij ben, heeeeel veeeeel succes met je boek! Ik kijk er naar uit en wil hem graag kopen.
  Grtjes, rita.
  e-mail: josrita1@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 107. hallo ,wat een leuk initiatief, ik zou er graag een testen,
  ik heb veel ervaring en dan met name kinderkleding
  mijn email is ragdollsvfk@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Zoals iedereen wil ik ook ;) welkombaby4@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Hoi, ik wil ook wel graag een patroon testen. Qua naaiervaring val ik in de middenklasse. Ik maak veel kleertjes voor mijn 2 dochters en mijn 2 zoons worden overladen met tassen, tafeltenten, etuis, potloodrollen, dekbedovertrekken, kussens verkleedkleren, stokpaardjes, gymtassen, etc. (Mijn dochters ook hoor) Over het algemeen weet ik wel wat kids leuk vinden want mijn zelfgemaakte cadeautjes vallen altijd in goed in de smaak. En van mijn 4 kids weet ik dat ze heel veel van knuffels houden zeker als mama ze zelf zou maken. Dat is overigens het enige waar ik me nog niet aan gewaagd heb, knuffels. Dus ja graag, ik wil wel testmama zijn. van-mama@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bijna vergeten,
   groetjes Leyla
   mama van Anniek, Arianne, Jouni en Jarno

   Verwijderen
 110. Ik wil ook wel tester zijn! vanreusel.els@telenet.be
  En succes met jullie boek, ik kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Al een ganse lijst om uit te kiezen ;o)
  Hier heb je er nog eentje bij...
  (eva_porteman@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 112. net even aan het kijken op je site vanuit het ziekenhuis. Ben zaterdag bevallen van mijn kleine meid. Ze kreeg van oma al een meneertje uil als knuffel (jouw patroon), maar ik denk wel dat er nog een knuffel bij kan. Plaats genoeg in haar bedje ;-)
  Ik heb niet zoveel ervaring met naaien,leerde alls van mijn moeder. Tijdens mijn zwnagerschap maakte ik wel de zakjes voor de doopsuiker, konijnenknuffels, knuffeldoekjes, namenslingers,... Ik denk dat ik wel mijn plan zal kunnen trekken met een patroon.
  Dus ... lang verhaal kort maken ... graag even proberen als tester ... hangoossens@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Ik zou heel graag meedoen!
  Ik zou mezelf omschrijven als beginnende naaier maar altijd open voor een uitdaging en iets nieuws!
  email: larabiliet@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Ja, ja, dat wil ik wel doen zo'n patroon testen! Ik heb al kleedjes, rokjes,hoezen voor boekjes, knuffels en andere spulletjes gemaakt. Het knutselen zit me in de vingers! (ook zonder patroon trek ik m"n plan)
  Er staat nog veel op het knutselprogramma, maar om een patroon te testen maak ik graag tijd.
  email : iris@depourcq.net

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Die lijst wordt hier precies langer en langer, maar ik ga toch ook een kansje wagen!
  Ik naai (en haak) sinds een jaartje, tot nu toe vooral kleertjes voor mijn zoon en dochter. Een knuffeltje zouden zij alleszins al zien zitten :-).
  Alvast veel succes met jullie boek! We gaan weer weten wat te doen in het najaar.
  (leen_willems@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Na 120 reacties toch ook eens een poging wagen! Een beetje naaiervaring heb ik wel. Wat kussensloopjes, een zakje hier en daar, wat uittesten met tricot, een rokje, een gordijn,... Net ook een nieuwe naaimachine die staat te wachten op een leuk project. Én tijd! Zoonlief gaat voor het eerst naar school en ik ben in zwangerschapsverlof. Baby wordt verwacht in oktober en kan ook wel een leuk beest gebruiken ;) ik zie het in ieder geval wel zitten. Dat mailtje is dus welkom op ine(punt)wijnants(at)telenet(punt)be

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Dat lijkt me nog is leuk om knuffelpatronen te testen. Is weer is wat anders dan kleding te naaien voor mijn kids. Lijkt me dus erg leuk. Ik heb dus ook een hoop naai ervaring. Kijk maar gerust op mijn blog wat ik zoal naai. Http://crealiertje.blogspot.nl
  Verder ben ik gastouder van 5 oppaskindjes tussen de 0-4 jaar oud, dus de knuffels kunnen goed uitgetest worden.

  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Ook ik wil mij gerust wagen aan een knuffel... Het zal niet de eerste zijn: ik heb al een vosje gemaakt en begin straks aan een uil als klaspop... Ik ben een doe het zelver met naaimachine en stofjes, maar na 4 jaar lukt het stilaan beter en beter...

  En een knuffel te veel? Dat heb je nooit met 4 kleine kindjes thuis en een klas vol...

  Groetjes,
  Miek


  Miek_meeussen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Hoi hoi, zou supergraag je patronen wel is willen testen. 10 jaar geleden lagen de patronen en stond de naaimachine wekelijks voor mijn neus. Intussen al even geleden maar zoiets verleer je niet (hopelijk)
  Mijn email adres is glow1204@hotmail.com

  Groetjes sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Mijn mams zou graag testen, heeft heel veel naaiervaring! Mail is Mieke@hamila.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Goh zo tof! Ik zou wel eens graag een knuffelpatroon testen! Mijn naaiervaring, tjah, ongeveer een jaartje nu: kleren, poppen, knuffels, tassen... Dat kan je zien op m'n blog! En verder ben ik dol op kinderen, ik spendeer zowat mijn hele zomervakantie met de twee koters van m'n zus als tante babysit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Er zijn al redelijk veel kandidaat-knuffel-testers zo te lezen
  Ik kijk in ieder geval uit naar het boek. Ik heb al een paar werkjes gezien van Elise (dochter van Marina) en die zijn altijd héél erg leuk!
  Ik werk in een Dagcentrum voor volwassen met een verstandelijke beperking. Allerlei knutsel, frutsel en handwerk-ideetjes zijn dan ook steeds van harte welkom. En patroontje testen om te zien of zelf knuffeltjes maken ook haalbaar is voor onze mensen is altijd meegenomen.
  Ik ben zeker geen ervaren naaister maar kan me wel uit de slag trekken met naald, draad en naaimachine.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. woop woop ik stel mij ook kandidaat, heb wel al 2 jaartjes naaiervaring, dus zie het volledig zitten, veel succes met jullie boek

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Ik doe mee! We hebben hier 3 knuffelkonten!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Hey! An hier.
  Wauw! Testers in overvloed :-)
  Ik stel mij ook kandidaat! Ik heb al uiltjes, vosjes en andere knuffels gemaakt. Bedankt voor de leuke patronen en ideetjes.
  Ik ben restaurateur van textiel dus naald en draad is mijn passie en hobby.
  Daarbij is mijn broer net pappa geworden van een tweeling, dus knuffels komen ze nooit tekort daar! ;-)
  Groetjes, An
  Anvanwoensel@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Hallo,

  Knuffeltjes naaien vinden we hier heel fijn! Mijn dochter Liene (9 jaar) en ik naaien een jaartje en hier zijn al heel wat van jouw leuke uiltjes gepasseerd!
  Wij willen graag wel eens een knuffelpatroon voor je testen.

  Groetjes,Katrien
  katrienachten@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Allez kom, nog eentje meer om het nog moeilijker te maken ;-)
  Carla.Killens@gmail.com
  Ik kan al wel het een en 't ander in elkaar gestoken krijgen.
  Ook de voeling met kinderen zit snor : ik heb er zelf drie ,mijn beste maaksels ooit :-)
  Liefs, en alvast veel succes met het boek toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Niet alleen kinderen zijn dol op knuffels! Ik ben ook een knuffellover :-).
  Ik heb 2 olifanten in de zetel..
  --> http://huisjetuintjedingetje.blogspot.be/2012/03/met-frans-en-francinede-zetel-in.html
  een vosje die mijn deur bewaakt..
  --> http://huisjetuintjedingetje.blogspot.be/2012/02/ssssst-hier-slaapt-een-vosje.html
  een een hippe deurstopkip..
  --> http://huisjetuintjedingetje.blogspot.be/2011/11/de-hippe-deurstopkip.html
  Maar ik maak ook graag eens een knuffel voor anderen...
  --> http://huisjetuintjedingetje.blogspot.be/2012/08/knorrien.html
  --> http://huisjetuintjedingetje.blogspot.be/2012/09/voor-jules.html

  Binnenkort krijg ik terug een klasje vol 6-jarige bengels, die (naast mij) ook maar al te graag het knuffelgehalte van jullie knuffels willen testen :-)

  Ongeveer 2 jaar stikervaring
  stefkehanssens@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Ik zou graag een patroontje voor jullie uittesten. Zeker omdat ik er dan een leuke knuffel aan over hou voor het kleintje in mijn buik die wij in oktober verwachten. Voeling met kinderen is denk ik ook ok: ik werk nu 3 jaar bij de jeugddienst en heb jaren in leiding gestaan bij de scouts en Grabbelpas.

  Naaiervaring: 2 jaar

  Ik hoop dat ik wordt uitgekozen.
  katelijnewouters@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 130. ik ga niet zitten opscheppen en heb bijna geen naai-ervaring, maar zou het heel graag wel eens willen proberen.
  mvg
  calina

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Nog net op tijd! :) Ik wil me graag kandidaat stellen want ik naai heel graag voor kinderen. Ik start mijn tweede jaar naad voor kinderkledij. Alsook heb ik onlangs een zotte naaimachine gekocht en wil graag je patroontje er eens op uittesten. mallorygabriels@hotmail.com Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...