maandag 18 maart 2013

blogmadam

Goeie maandagavond!

Lynn van Paper Pigeon (check it out!) begon een tijdje geleden een nieuwe website, genaamd de blogmadammen. Over de bedoeling van deze mooie site lees je hier meer. Kort samengevat is het een soort van verzamelsite voor blogs creatieve madammen (de naam zegt het zelf, nietwaar ;)), onderverdeeld in verschillende rubrieken (creatief, trouwen, naaien, ...). Een heel handige site, lijkt me!

Ik heb de link al vast aan mijn favorieten toegevoegd (en nee, niet alleen omdat ik één van de blogmadammen in kwestie ben ;)). Jullie ook?

Liefs!

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke site! De blogmadammen wil ik ook wel graag als linkje toevoegen aan mijn blog maar.....hoe doe ik dit??? Ben sinds 2 maanden actief als blogster en mijn kennis omtrent computers is niet bijster groot, ha, ha!
  Hopelijk kun je me helpen. Je mag het ook mailen naar: creative.patriciasmit@gmail.com
  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe site!! Heb me meteen erbij gezet, da's superhandig om alles te kunnen volgen. Zelfs nu, na zoveel maanden, kom ik nog op toffe sites waarvan ik daarvoor nog niet gehoord had. Dus: dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé das leuk! En mooi voorgesteld, love de layout :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog maar net een blog moet nog veel leren maar hou dit zeker in mijn achterhoofd... bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga er zeker eens een kijkje nemen Inge, bedankt voor de tip! En ik zal eventueel een link zetten als ik denk ervoor in aanmerking te komen :)
  want ik ben niet zo'n creatieve duizendpoot als jij...
  Groetjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Otherwise, you should alert your doctor before taking any product like Farmacia On Line for poor sexual health was primarily mental not physical.


  Here is my web site :: the full report

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...