vrijdag 22 maart 2013

bezig bijtje

Hey allemaal!

Ik heb al een tijdje niks nieuws gepost en dat is niet echt van mijn gewoonte. 't Is dan ook echt niet dat ik niks meer heb gemaakt de laatste tijd, in tegendeel. Het puilt hier uit van de nieuwe dingen die ik jullie zou willen tonen, want ik ben superenthousiast, maar het kan nog even niet. Aaaaaah, geduld, niks voor mij! Niettemin is hier het bewijs dat ik druk bezig ben:

 
Morgen nog maar eens opruimen, want ik begin stillekes uit te breiden naar de living en de keuken en da's niet de bedoeling ;).

Geniet van het weekend allemaal! Ik ga morgen om 5 uur uit bed om vogelzang te beluisteren voor mijn natuurgidsenles. Opstaan gaat pijn doen, maar ik heb er zin in! Wat doen jullie dit weekend?

Liefs!

19 opmerkingen:

 1. Ah ik gaproberen een boleo tas te maken, gelijk daar aan uw stoel hangt
  En mijn werkplek een beetje opruimen en organiseren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik bewaar daar mijn vlieselinerestjes in :)

   Verwijderen
  2. Daar was mijn stof toch wat te duur voor :-)
   Dat gaat een sjakos worden om heel de zomer mee te stoefen

   Verwijderen
 2. Ben benieuwd naar je maaksels, zal wel weer supermooi worden!
  Ik ga een topje voor mijn dochter maken met een stofje dat zo mooi is dat ik er bijna niet in durfde te knippen. En verder zalig niets doen. Behalve dan de boodschappen. En wassen. En de wc's poetsen. En strijken. En een beetje vooruit koken voor de rest van de week. Maar verder niets :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga in ieder geval niet zo vroeg uit bed. Tja moet nog ene pakje ophalen en nog wat schilderen, boodschappen halen, gewoon weekend dingetjes dus, niks bijzonders.

  Fijn weekend, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk uit naar je maaksels ... altijd een streling voor het oog !!!
  Hier staan ook nog een hele boel dingen op het programma .. een paar handtassen .. en wie weet eindelijk een rokje ...
  fijn weekend ,
  biefrul

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de griep, maat ik ga proberen om toch nog te beginnen aan een tulle onderrok :-)
  Ik kijk uit naar jou maaksels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja...daar is duidelijk iemand bezig...wij hebben dan wel geen vriestemperaturen maar dit weekend moet het rustig aan. Onze bijna 5 jarige werd vandaag geopereerd aan oortjes en neus...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd wat je aan het maken bent!
  En ik, ik ga dit weekend heerlijk zo veel mogelijk uurtjes achter de naaimachine doorbrengen en verder de boel, de boel laten (althans...een poging daartoe)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ...oef nou ik ga in ieder geval niet om 5 uur op staan...hihihi...toch veel plezier! Het ziet er inderdaad naar uit dat je héél druk bent, reuze benieuwd wat je aan het 'bekokstoven' bent!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om jouw naaiplekje eens te mogen zien! En ik die dacht dat het hier vol ligt wanneer ik naai... Ik ben blij dat ik niet de enige ben :)
  Wij hebben dat ook eens gedaan om 5u opstaan om de vogels te observeren. Dat heeft toen deugd gedaan die ochtendwandeling in die frisse lucht!
  Ik probeer dit weekend nog eens iets te naaien maar ik weet nog niet wat. Jouw vosje en uiltje staan ook nog op mijn lijstje maar ik denk dat ik in mijn overvloed van stofjes niets heb daarvoor..
  We zien wel. Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij bent inderdaad druk bezig geweest! Ik ben benieuwd naar al die nieuwe creaties. Hopelijk heb je nog wat vogels kunnen beluisteren met dit koude weer. De sneeuw dwarrelt hier door de lucht, terwijl een ekster en een Vlaamse gaai op zoek zijn naar de laatste nootjes die de eekhoorns gisteren verstopt hebben. De meesjes en de mussen lijken van de aardbodem verdwenen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blog die je hebt! Ik ga je volgen!
  http://www.leukewereld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat werkplekje lijkt net als dat van mij zo te zien, ik ben al aan het uitbreiden naar de keuken zo nu en dan.
  Wij staan op 1 mei altijd om 5 u op voor een nachtegaal wandeling, altijd bijzonder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook weer benieuwd naar wat je allemaal gaat maken. Vind jouw blog zo super om te volgen, echt ben jaloers op wat jij allemaal kan maken!!! Welke naaimachine heb jij eigenlijk, ik wil ook sparen voor een betere, want mijn singertje laat me regelmatig in de steek :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo te zien ben je druk in de weer met vanalles. Benieuwd naar de resultaten alweer Inge. Want jij maakt altijd toffe dingen!
  Zelf hou ik een uitrustweekend, mijn hand pas de draadjes uit, dus stilaan op gang komen en wat uitrusten van in de nieuwe hobbykamer te rommelen, de rest volgt deze week.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben benieuwd... kijk er echt naar uit!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...