maandag 29 oktober 2012

Maandag werkendag!

Het is weer maandag en voor zij die geen herfstvakantie hebben, verdient dat misschien een klein opkikkertje. Bijvoorbeeld onder de vorm van een werkbeschrijving van mijn tasje-met-speciale-klep. Je weet wel, dit of dit of dit of dit of dit of dit of dit of dit :). Wat denk je?

De patroondelen kon je hier al op ware grootte downloaden. In dit document (of ook wel hier) kan je lezen hoe ik het tasje in elkaar zet. Zonder prentjes, helaas (want ik heb eigenlijk wel genoeg tassen intussen :)), maar niettemin verstaanbaar, hoop ik. (En moest dat niet zo zijn dan geven jullie wel een gil, toch?)

Veel plezier ermee! En je tasje showen als het gelukt is hé! Mijn laatste exemplaar zag er al vast zo uit, ideaal voor de herfst!



12 opmerkingen:

  1. Dank je!!!! Ik ga dat zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Misschien moeten we eens swappen? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit vind ik een heel leuke tas met die speciale klep! ik heb het patroon afgeprint en ga proberen om zo eentje voor mezelf te maken binnenkort. Ik heb al een paar handtassen voor mij gemaakt en zou graag een nieuwe willen, dus bij deze is de keuze al gemaakt. Bedankt om dit te delen! Groetjes, rita. Als ze klaar is stuur ik je een foto door.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat gaaf zeg, ik vind het een superleuk tasje...bedankt voor het delen!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fantastisch! Komt op mijn to do lijst!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt!! Ik vind het zo fijn dat je deze fantastische tas met ons wilt delen. Ik had hem reeds gepind maar 't zal niet lang meer duren voordat ik hem ook zal maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bedankt om dat nog eens met ons te delen. Het zijn stuk voor stuk prachtexemplaren.

    Lieve groetjes,

    CreativEls

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah, de werkbeschrijving. Ook handig. Ik heb je tasje afgelopen week gemaakt (komt nog op mijn blog) maar kwam wat in de knoei met de schouderband haha. Heb het wel creatief opgelost al zeg ik het zelf maar ik ga je tasje gewoon nog een keer maken. Maar nu wel zoals het hoort ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oei, hopelijk is het dan bij deze duidelijk :) en anders mag je me altijd een mailtje sturen hoor!

      Verwijderen
  9. Wauw wat een leuk tasje. Deze wil ik zeker een keer maken. Fijn dat je een werkbeschrijving erbij hebt gedaan. Erg bedankt.
    Groetjes Kamala

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...