donderdag 19 april 2012

Cheers!

Fijne donderdag!


Ook zin om vandaag een paar zonnige onderzetters te maken? Hier vind je het patroon. Ik vind ze al vast heerlijk, zowel om te maken als om bij elkaar te zien liggen :)


10 opmerkingen:

  1. Mooi! Ideaal bij een zomers aperitiefje op een terras, hopelijk komen ze dus snel van pas :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee voor ons lentefeest binnenkort! Ik heb er een deel in stof gemaakt maar daar kruipt toch wel veel tijd in. Ik ben voor elke genodigde een bloemetje aan het haken voor op te spelden en was nog aan het bedenken hoe ik de tafels kon opfleuren... met deze 'fleurs' dus... thanks voor de tip, en mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed idee, heel toepasselijk! Deze bloemetjes kosten ook wel een beetje tijd om te maken (ik haak niet zo heel snel denk ik), maar het voordeel tov stikken is dat ik ondertussen wel iets anders kan doen (bvb tv kijken of een boekje lezen) en dat maakt dat ik sneller een stapeltje bijeen gemaakt krijg.. :)

      Verwijderen
  3. Dat staat gezellig. Net wat je zegt op een stapeltje, een versiering van je tafel.
    Groetjes, Thea R.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie onderzetters zeg! Ik ben er mee bezig geweest maar het lukte me al niet om de eerste ronde voor elkaar te krijgen. Zoveel steken pasten niet bij mij. Kom ik toch gewoon naar hier om ze te bewonderen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is jammer (doch hier komen kijken is inderdaad een fijne oplossing ;)). ge moet die eerste steken goed tegen mekaar aan duwen (desnoods met een beetje kracht). het lijken er bij mij ook steeds iets te veel te zijn voor het kleine begincirkeltje maar toch lukt het elke keer net!

      Verwijderen
  5. Heel mooi! En echt een super idee om de zomer in huis te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooi zeg en idd fleurig , 'k zal me er ook eens aan wagen als ik tijd heb
    dus op m'n to do lijstje gezet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hey, je hebt ook een superleuke blog en wat een maaksels! Ik ben vooral fan van je vilten tasjes, heb je daar geen tutorial van? ;) In ieder geval maak je superleuke dingen. Groetjes Poppie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! een tutorial heb ik niet. het zijn gewoon ritstasjes met een stoffen voerinkje en een vilten buitenkantje met een vormpje uit geknipt waar ik terug een stofje achter heb genaaid. supereenvoudig eigenlijk, maar wel leuk om te maken (die wat ik eerder postte zijn met de hand genaaid omdat ik toen nog geen stikmachine had. dat was wel enigszins tijdrovend ;))

      groetjes!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...