zondag 22 april 2012

zondagsdingen

 Deze zondag begon met een leuk evenementje in Hasselt: één vierkante meter. Aldaar verzamelde ik de volgende superleuke spulletjes:


Eerst en vooral haalde ik er mijn superleuke handgemaakte stempel van Karen op. Ik ben er héél blij mee! Zo schoon afgewerkt en zo lief verpakt! Nu nog een stempelkussentje in het perfecte groen zoeken :). Daarover later meer!

Ook kocht ik een paar leuke nieuwe stofjes voor rokjes en andere prulledingen bij Rakketak. De moeite! Nu alleen nog tijd vinden om er iets leuks mee te maken...

En tot slot werden vandaag deze twee mini-uiltjes geboren. Speciaal voor u netjes uitgestald op mijn nieuwe lievelingsstofje :)
Kortom, het was een fijne dag! Hopelijk die van jullie ook!4 opmerkingen:

 1. Die bolletjes-stofjes heb ik vandaag ook gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie spullen! Het concept van 1 vierkante meter is echt super!
  O en een stempel van Karen... nu ligt de lat wel héél hoog als ik er ook ééntje ga maken voor jou... ik weet niet of ik dat ook zo mooi kan maar ik doe mijn best!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad een heel tof concept! Hopelijk komt er een tweede editie. (En geen zorg, ik kan ook nog niet echt goed biesjes aanstikken. dat zal je wel merken ;).

   Verwijderen
 3. Owww tof! een eigen stempel! Leuk hebbeding... en de stofjes heel mijn smaak, ben benieuwd wat daar mee gemaakt zal worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...