zondag 14 februari 2016

Fleurige knuffelprojectjes

De laatste weekends kreeg ik leuke opdrachtjes. Kim wilde voor de indianenkamer van haar zoontje een indianenknuffelbeer. Het berenpatroon uit Feest in't Knutselbos werd bovengehaald en al gauw lag de keukentafel bezaaid met heerlijke kleurtjes stof, fleece en vilt. Na even zoeken en puzzelen (wat is er nu weer typisch indiaans? :), zag dit koddige beertje het levenslicht. Intussen zit hij in een grote doos op de post... het ga je goed Daantje!
 


Vriendin Sanne vroeg me enkele dagen later om een poezenknuffel voor haar petekindje. Een poes met een rood sjaaltje en een blauwe vis. Eén regenachtige zondagvoormiddag, meer was niet nodig om Poesje Lukas in elkaar te zetten.


Poesje Lukas zit intussen in een papieren zakje te wachten op zijn nieuwe baasje. En ik? Ik zit klaar voor nieuwe projectjes. Laat die nieuwe week maar komen!

:)

12 opmerkingen:

 1. Superleuk, zowel de beer als de poes, ik ben fan!!! Van allebei! Als je zo bezig blijft kan je binnenkort nog een boek uitbrengen :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

  شركة تنظيف مسابح بالدمام

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I must appreciate the blogger. This is the most useful blog for everyone.Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...