vrijdag 11 april 2014

Paasboom

Een gezellige moeder-dochternamiddag, in goed gezelschap van een paar bolletjes fimoklei, leverde het materiaal op voor mijn paasboom. Ik maakte kleine konijntjes, mama maakte schattige vogeltjes. We waren er toch wel enkele uurtjes mee zoet :).

Gisterenavond werd de boom versierd en deze ochtend kon ik het resultaat in het daglicht aanschouwen. Instant-lente in onze keuken!


Zetten jullie ook nog een paasboom?

Fijn weekend!

9 opmerkingen:

 1. Oh wat een schatjes! Super knap die konijntjes! Ja die van mij hangt vol met gebreide eieren. Fijn weekend vast! Groetjes Lisanne
  draad en praat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie paasboom met schattige figuurtjes. KNAP!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat ongelofelijk schattig! Super leuk gedaan samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och, wat snoezig. Mooi gemaakt door jou met jouw dochter. En het was vast ook heel gezellig om te doen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie paasboom en die versieringen, echt leuk! Alleen krijg ik die fimoklei niet zo goed gekneed. Een boom zet ik niet, maar wel allerlei andere versieringen, ik plaatste de foto's op mijn blog een paar dagen terug. Elke gelegenheid is goed om je huis te versieren, met valentijn, pasen, kerstmis, halloween, als de school weer start, noem maar op, ik heb voor alles wel iets in huis.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wie hebben het ons daarstraks gemakkelijk gemaakt en in het kruidvat een paasboom gehaald en wat versiering. Voor 10 euro instant paassfeerje in huis... De zoon (en ikzelf) was er superblij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieve vogeltjes en haasjes! Ik zet een paastak neer, maar meestal zonder versiering.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb je genomineerd voor een Liebster Blog Award! Omdat je een leuke blog hebt waar ik geregeld inspiratie uit haal. Je kan het artikel hier bekijken: http://wereld-van-nini.blogspot.be/2014/04/nominatie-liebster-blog-award.html

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...