dinsdag 3 september 2013

Schotse rokjes

Hallo allemaal!

Het vriendje en ik hebben weer een geslaagde poging achter de rug om al onze kampeerspullen in twee grote rugzakken te stoppen. Elke keer als we gaan kamperen én met de vlieger weggaan, is dit opnieuw een ware veldslag. En we hebben niet eens veel bij! Afin, het is gelukt. Nu nog hopen dat ze mijn handbagage niet wegen... ;).

Dit jaar hebben we besloten om naar de Schotse Highlands te gaan. Schotland staat al lang op ons lijstje, maar kwam er om de een of de andere ongekende reden nooit van. Dit jaar dus wel! En hoewel het weer er voorlopig nog niet zo heel goed uitziet, heb ik alvast een paar (al dan niet Schotse ;)) rokjes ingepakt omdat ik toch hier en daar een streepje zon hoop mee te pikken. Positief ingesteld zijn doet veel, nietwaar :).

Ik neem dus een drietal weekjes blogverlof. Daarna vliegen we er weer keihard in. Er staan heel wat nieuwe dingen te wachten: een nieuwe lesopdracht in Antwerpen, nieuwe creatieve ideetjes én natuurlijk het boek! We hebben gisteren de foto's van de fotograaf gekregen en o-o-oh er zitten schoontjes tussen! Heel benieuwd hoe dat er na de bewerking en lay-out uit gaat zien!! Of ik jullie al een previewke kan laten zien? Neeee! :) Maar ik kan wel een projectje tonen dat het boek niet gehaald heeft. Is dat ook goed?

Deze schattige eierwarmertjes sieren al een paar weken onze keuken. Ge zou er met plezier op zondagochtend een eike voor koken, vind ik (haha). En hoewel deze eierwarmertjes niet in het boek zullen komen, lijken ze wel een beetje op een aantal andere zaken die je er in terug zult vinden...Tot over drie weken!!

Liefs,

x

26 opmerkingen:

 1. Hoezo die zitten niet in het boek? die zijn geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veeeeeeel plezier!!!

  Owwww Schotland, mijn land hahahaha Zo mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke eiermutsjes! En heb een hele fijne vakantie, hopelijk valt het weer mee en laat de zon zich regelmatig aan jullie zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie en lekker genieten van de High lands!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eierdopjes zijn übercute !
  Fijne vakantie, en als het effe kan , kijkt dan eens onder zo'n nen schotse rok .... ;-)
  Ik ben zo curieus of ze nu echt wel of echt niet ..... hahaha
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tip voor in schotland, zorg iets goed tegen de muggen als je in de bossen gaat wandelen, er zitten zeer vervelende midgets!

  maar veel plezier en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hay!
  Wat een super leuke eierwarmers :-)
  Hoe leuk zou de rest dan wel niet zijn in het boek! Ben zo benieuwd!
  Happy Holiday!
  Liefs Danielle (DivaDaan)
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als deze prachtige eierwarmers het boek niet gehaald hebben, dan moeten de creaties die er wel in staan wel enorme pareltjes zijn, want ik vind deze al geweldig!
  Fijne vakantie (en ja, ze dragen er ECHT NIETS onder heb ik als klein meisje gezien)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben benieuwd. Vast veel plezier in de Schotse Hooglanden. Als rugzakkampeerder kan ik nog wel een tip meegeven. In plaats van gewone handdoeken of die lichtgewicht die niet fijn afdrogen gebruik ik zelf altijd baby "luiers". Katoen, licht en zeer snel droog. Ideaal dus. O.a. te koop bij de Hema.
  Liana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schatties, die eierwarmertjes ! Veel plezier in Schotland !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo herkenbaar van die rugzakken :) bij ons was het vorige maand ook weer hetzelfde voor onze kampeerreis naar Noorwegen, en dan maar wikken en wegen wat je dan toch moet achterlaten ;-)
  Ik had toen ook een rokje mee uit goede hoop, heb het toch 2 keer kunnen dragen! Veel plezier in Schotland! Staat hier ook op het verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is toch ongelooflijk hoe wij dezelfde reissmaak schijnen te hebben. Ik stapte ooit de West Highland Way en kan u dus verzekeren dat de Schotse Highlands evenveel de moeite zijn als de Noorse Fjorden. Mits je houdt van wat plensende verfrissing natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn schattig je eierdopje. Ik vind het zo leuk al die boeken in blogland. Veel plezier op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is daar zoooooooo schoon !
  Gelukzak !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijne vakantie! Wat een fijne blog heb je. Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Keischattig, die eiwarmertjes! Spijtig dat ze het boek niet haalden, maar wat er wel inkwam zal zeker ook wel de moeite waard zijn!
  Geniet van je vakantie en tot binnenkort!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo mooi !!! Het zijn allemaal schatjes. Zelf heb ik ooit je uilen gemaakt en ze vielen hier in de smaak hoor. (figuurlijk dan) geniet van de Schotse Highlands want uit ondervinding weet ik dat het er supermooi is. Alleen moeten de weergoden meezitten en die laten het toch vaak afweten.
  gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel schattig, geniet van je verlof.
  Gr, M-J

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...