maandag 15 april 2013

vrolijk :)

Hallo!!

Hoe gaat het ermee??? Goed kunnen genieten van het heerlijke weertje van de voorbije dagen? Ik al vast wel (met een rood snoetje tot gevolg :)).

Ik gaf tijdens dit weekend voor het eerst in mijn leven een workshopje. Met 10 dames (mezelf inclusief) maakten we vilten popjes naar het voorbeeld van mijn doorsuiker diertjes. Er werd zeer geconcentreerd geknipt en genaaid, met als resultaat een heel aantal toffe popjes. Wat mij betreft was de workshop geslaagd, hopelijk vonden de deelneemsters dat ook. Ik heb jammer genoeg geen foto's van het eindresultaat, maar wel van de prachtige bundel vilt die ik kocht om mee te nemen. Word je hier nu niet instant vrolijk van? Ik alleszins wel!Gisteren werd er niets geknutseld maar trok ik met de familie de natuur in voor een heerlijke lentewandeling. De paddentrek is volop aan de gang en de natuur leek helemaal te herleven onder die eerste stralen zon. Zalig! Eigenlijk leven we toch in een mooi landje, hé.


En nu zijn de batterijtjes terug opgeladen voor de nieuwe werkweek met hopelijk hier en daar ook wat knutseltijd :)

Veel liefs!

(ps: mijn PIF cadeautjes zijn nog steeds niet verstuurd, schaam schaam, maar zodra ik iets meer tijd vind, komen ze eraan !!)

20 opmerkingen:

 1. Ja hoor, vrolijk waren we al, maar bij al die kleurtjes zeker en vast nog meer. Nog veel knutselgenot !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kleurtjes, prachtig! Waar haal je je vilt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. in leuven, bij de hexagoon. heerlijk materiaal!

   Verwijderen
  2. Mercikes - dendju toch dat dat zo ver is voor mij... Ik ga toch eens een uitstapje moeten plannen!

   Verwijderen
 3. Workshop!? Jij!? Heb ik ergens iets gemist?

  Ik ben curieus naar het Pif cadeautje :-) maar doe maar op het gemakske aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Je zou padden nog 'cute' gaan vinden ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Ik bedoelde eigenlijk België :) Maar Nederland is ook een heerlijk land! :D

   Verwijderen
 6. Zie dat vrouwtje eens sleuren met dat lui ventje op haar rug.
  Jammer dat er geen foto's zijn van de viltresultaten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, ik ben blij dat jou PIF cadeautjes nog niet weg zijn, jij moet nog eentje van mij krijgen ;-). Wat leuk, workshop gegeven, goed bezig hé! En mooie foto's van onze mooie natuur, ja, we hebben veel moois rondom ons. Héhéh en yep, ik weet het ook nog, die berichtjes op facebook. Ongelooflijk hoe snel een jaar gepasseerd is hé! En jij dus ook proficiat hé met je 1 succesvol jaar! Samen op naar het volgende :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, een workshop geven, zou ik ook wel willen doen aan wat vriendinnen of in het clubje :) en ik ben zeker dat de jouwe geslaagd was! En ja, je hebt gelijk, we wonen eigenlijk in een heel mooi land, verbaas ik me ook steeds weer over!
  Goed opgeladen kan je weer wat mooie dingen maken nu, ben benieuwd...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat fijn, een workshopje achter de rug!!! Geeft veel voldoening hè!!! Heerlijk! En hopelijk is die stapel vilt nog niet helemaal verwerkt en zien we hier binnenkort weer heel wat leuks verschijnen! ...want jij kan TOVEREN hè ;-))
  liefs
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel vrolijk al die kleuren...

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik word er ook vrolijk van! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jij gaat mensen van vilt doen houden, kan niet anders :)
  Wel grappig, ik vind padden en kikkers ook mooie dieren, zal het sprookjesgehalte zijn, het kind dat nooit weg gaat :)))
  Hier bij onsin het Molsbroek (natuurgebied) hangt een bord met cijfers, dat zijn de padden die vrijwilligers helpen oversteken, leuk te zien hoeveel diertjes er bijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas lagen er op onze wandeling ook heel veel padden platgereden op straat. een straatje waar alleen fietsers en wandelaars langs mogen komen. Zo verschrikkelijk jammer... :(

   Verwijderen
 13. Even laten weten dat je zelfs zonder workshops geven, mensen aan het werk zit! Toen ik deze blog ontdekte heeft het mij aangezet om terug creatief te gaan wezen en inderdaad met vilt! Bedankt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...